Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu jakies samotne kobiety po 30stce Chciałabym pogadać

Polecane posty

Gość gość

Ostatnia wolna kolezanka okazalo sie (z facebooka), ze wyszla za maz, tylko ja zostalam sama. Czuje sie jak smiec. Wszystkie znajome i troche mlodsze tez trafily na dobrych facetow, ktorzy sie im oswiadczyli, ktorych sie zakochaly. Martwie sie swoim zyciem i samotnoscia do konca zycia.

Gość CzarneSłońce
Za 2 miesiące kończę 29 lat i jestem i w identycznej sytuacji, co Ty. To prawda, że samotność potrafi być upokarzająca. Mnie też dobijają te wszystkie foty szczęśliwych par. Nigdy nie byłam w związku :(

Gość authorka tematu30
Ja bylam, ale bylo nam nie po drodze. Bylismy skrajnie rozni. Ale tak - to upokarzajace, ze kazda inna ktos kochal na tyle , zeby sie oswiadczyc, a ja nawet nie bylam wzgodnym zwiazku. I nie chodzi mi o slub, tylko o to, ze czuje sie nic nie warta. No i te moje znajome to nie jest patologia typu "wpadlam z dresem i trzeba brac slub".

Gość gość
Przykro mi, ze samotnosc jest dla Was upokazajaca. Dla mnie jest po prostu smutna. Glowy do gory :)

Gość authorka tematu30
Smutna tez ;) Ale niestety czuje sie tak ze "nikt jej nie chcial".

Gość authorka tematu30
I jak sie pogodzic z przegranym zyciem? ;(

Gość arii
Ja mam 30lat i również jestem sama, czuje się okropnie że nikt mnie nie kocha

Gość gość
Mnie też nikt nie kocha.

Gość gość
Autorko 30 lat to nie tragedia masz dużo czasu przed sobą. Ja mam 36 tyle, że jestem facetem po przejściach, ale licze, że jeszcze ktoś będzie.

Gość authorka tematu30
Najgorsze, ze ja juz wiem, ze ten wiek to juz za pozno na taki fajny swiezy zwiazek. Ludzie teraz sa juz po przejsciach, jakichs rozczarowaniach, nie ma czasu, zeby sie poznac dluzej... No czuje sie jak ostatnia nieudacznica na ziemi.

Gość gośćj
A jest jakaś z wlkp? Też jestem w podobnej sytuacji.

Gość authorka tematu30
Nie martw sie, mezczyzni nie maja problemu ze znalezieniem kobiety dla siebie :) tak zaobserwowalam.

Gość gośćj
Ja jakoś mam problem. Zakończyłem niedawno związek miałem już poukładane w życiu. Jakiś czas już się rozglądam i nic. Ciężko kogoś sobą zainteresować w wirtualnym świecie.

Gość authorka tematu30
A dlaczego zakonczyles? Ja nie pomoge, bo nie umiem w ogole szukac mezczyzn.

Gość gość
Autorko mimo, że po przejściach to bez dzieci i jeszcze kawaler a takich facetów jest pełno w dzisiejszych czasach

Gość gośćj
Dziewczyna mnie zdradzała później doszło zaniedbywanie mnie domu... Aż się wypaliłem i rozstałem.

Gość authorka tematu30
Oj wcale nie tak pelno, w moim otoczeniu nawet 5 lat mlodsze osoby sa po slubach. A ja zobaczylam ze kolejna kolezanka wyszla za maz i teraz sie tym gryze. To jest taka glupia zazdrosc, bo nie znam jej meza iw ogole sytuacji, ale to jest tak, jakby wszyscy dookola mieli to szczescie, a ja nie.

Gość gość
Zalozmy klub 3o letnic samotnych dziewic :)

Gość gość
Eh, o tym ze jest sie dziewica, to nawet nie wiadomo jak powiedziec potencjalnemu partnerowi. Pociesza mnie paradoksalnie mysl, ze nie bede tego musiala nigdy robic.

Gość gość
Znajdziesz i ty swoje szczęście może nawet o wiele fajniejsze niż koleżanki a może nawet i mi sie uda...

Gość gość
Do gość 22:06- uwierz mi, że każdy normalny facet będzie ucieszony z tego powodu.

Gość gość
Ale wiecie , po 30stce to trudno poznawac nowych ludzi, wiekszosc sensownych jednostek obu plci jest zajeta juz. Czy naprawde jedyna opcja to portale randkowe?;/

Gość gość
Jesteś już naprawde nudna trolico. Z poczatku budzilas współczucie ale teraz widze twój setny temat w kolko o tym samym juz do zerzygania, do obrzydzenia.