Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do dziewczyn,PILNE!!!i bez głupich odp.proszę

Polecane posty

Gość gość

Chcę swojemu facetowi zrobić loda.Jak mam to zrobić żeby bylo wszystko tak jak powinno.Mam 19 lat a on 22 i też jeszcze nie zaznał sexu oralnego.Tylko bez głupich tekstów proszę.

Gość niestała      czytaczka
Przepraszam, ale do głowy przychodzą mi tylko glupie odpowiedzi. Co znaczy, że chcesz zrobić tak, żeby było wszystko dobrze ? O co Ty pytasz ? Seks to nie jest zabawa moja droga ;) Żartuję. :) Wiesz kiedy będzie dobrze ? Kiedyś. Teraz będzie fajnie pod warunkiem, że nie będziesz się tak spinać. To ma cieszyć Was oboje.

Gość niestała     czytaczka
Powiedz, że nie chcesz instrukcji krok po kroku ? Czytałam tu kilka fajnych i hmmm inspirujących, ale to dawno było. Ja się nie podejmę. Mam za mały zasób słów. ;)

Gość gość
chcę po prostu wiedzieć czego absolutnie nie robić i co robić żeby mu sprawić jak najwięcej przyjemności,a jesli chodzi o finał to stwierdziłam że najlepiej będzie jak mi się spuści na piersi bo łyknąć tego bym raczej nie dała rady

Gość gość
Kolezanko blad!!!Wlasnie na 1 szym razie lykaj sperme i jeszcze na koncu niech ci wyleci z buzi na podbrodek i jeszcze troche pociagnij a gwarantuje ci ze nie pojdzie do innej zobaczyc jak to jest inaczej!