Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakich sytuacjach mąz jest wazniejszy od dziecka?

Polecane posty

Gość gość
Helo znowu atakuje :D

Gość gość
brokien- mądra stopka;-)

Gość gość
brokien- mądra stopka;-)

Gość gość
niech zatem jak najczęściej te dzieci upadają;-///

Gość gość
Jak to w jakich? w każdy za wyjątkiem sytuajci życia lub śmierci, ale wtedy to jest tragedia i żal, ze się czlwoiek kiedykolwiek na dzieci decydowal, wteyd takich wyborow by nie bylo.

Gość gość
W zadnych choc znam malzenstwa gdzie zostawiaja z najstarszym dzieckiem(9lat) rodzenstwo male a sami wala na browar,festyn jak zakochana mloda para.zal

Gość gość
czyli powteirdza sie, ze związekd zietny to instytucja związkiem mogą byc tylko ludzie bezdzietni...;-( awet nie wiecie jak mi przykro...

Gość gość
Hooj ci w doope idiotko , jestes jedyna osoba na tym forum,ktorej nie trawie .

Gość gość
nawet nie wiecie jak mi przykro... nie trwaisz mnie? za to życzę ci, żebyś hcociaz własnego męża trawiła, bo obawiam się, że jak się dzidzi urodzi, to i on cie bedzie draznil

Gość gość
Dlaczego ty sie nie zajmiesz soba tylko probujesz innym wciskac swoja spaczona ideologie?

Gość gość
bo nie jestem w stanie znieśc teo chorego społeczeństwa. spaczona ideologia??? poczytaj se k***a cokolwiek poza kafeterią, cokolwiek. Wszędzie psychologiwe trąbią, że więź małzeńska jkest podstawową, nie masz rodziny jeśli uwazasz, ze więź z dzieckiem ma pierwszeństwo przed nią. Bo to nie rodzina wteyd. same zyczycie sobie śmierci meżow, więc czemu ja mam wam zyczyc inaczej???? niech wam cała rodzina umrze w wypadku, modlę się o to.

Gość gość
na sluby chodze się nażreć, na ceremonii modlę, się, zeby albo kochali się po równo albo zeby im dziecko umarlo na slubie kolezanki w pracy MODLILAM się o to, by umieli kochac się tak samo jak dziecko lub by go WCALE nie mieli

Gość gość
teraz wyłaczam komputer, na nowy rok znów będę staraczkom zycyzła by im się nigdy nie udalo, w wigilie będę bluźnic modląc się w kościele o porażkę reprodukcyjną wszystkich kobiet, co uwazaja, ze facet jest zbędny, bo w razie czego in vitro sobie zrobią, pfu

Gość gość
:D chyba dawno cie ktos nie wybolcowal

Gość gość
jasne, powiedz to tym, co tu zakladają tematy o mężu z impotencją, co z dzieckiem śpią