Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podnieca mnie mąż i seks z nim.

Polecane posty

Gość gość
Jestem z Warszawy i lubię takie chętnie dymające sie mężatki.

Gość gość facet
Zgadzam się z opinią 01:33 Zawsze nowy facet nowa kobieta nas pociąga i o nich rozmyślamy Jestem żonaty i też takie myśli nie są mi obce . Lecz decyzja należy do nas CO Z TYM ZROBIMY ? Czy w to wchodzę ? Może warto pomyśleć czy warto ryzykować wszystko co zbudowaliśmy z partnerem , partnerką od rodziny po sprawy materialne . Nie oszukuj siebie , że wyjdziesz bez szwanku po takich zajściach.

Gość gość
Siedzi w domu z bachorem, mąż zapieprza na dwa eteaty zmęczony, a tę c**a swędzi

Gość gość
Bachorem ? Co to / kto to bachor ?? Ta opinie z 1:33 ja pisałam (Autorka). A ! Kto powiedział Że chce zdradzić ??;-) Chce przeżyć przygodę pełna namiętności, czułośc*****eszczot - nie musi to być zwykły seks choć pisałam Że mnie inni podniecają ale seksu mi nie brakuje no go mam - zawsze z orgazmem ale jak pisałam monotonny i strasznie nudny i zero podjarania. Sam seks chyba nie do końca dałby mi satysfakcję.

Gość gość facet
Wybacz 22:31 ale nie łapię o co chodź w tej wypowiedzi Twojej

Gość ordynator
a ja uważam że właśnie seksualnej ci brakuje. Bo seks to nie jest mechaniczna czynność ale właśnie namiętność, podniecający głos, dotyk powodujący dreszcze i zapach wprawiający w stan drżenia. To jest seks.

Gość gość
gość dziś "Siedzi w domu z bachorem, mąż zapieprza na dwa eteaty zmęczony, a tę c**a swędzi" A co jeśli tak jest ze ja siedzę w domu z dziećmi i z*********m na dwa etaty..A mąż na jeden i to daleko i tak prawdę powiedziawszy to nie wiem co on tam robi oprócz pracy, w dni wolne?

Gość Kaśka Szczecin
Również miałam kryzys w domu, znalazłam w tamtym czasie wizytówkę takiego chłopaka ze Szczecina: www.pandlapani.szczecin.pl , po dłuższym zastanowieniu, pisaniu maili, zdecydowałam się na kilka spotkań, wiem, że jest to kwestia podejścia, ale poleciłabym go takiej osobie, która chciałaby czegoś nowego, odmiany, dyskretnie, bez pośpiechu. Obecnie już się nie spotykamy, ale jak ktoś się zastanawia to zostawiam namiary, mi pomógł bardzo i byłam zadowolona.