Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo głosujecie 25.X?

Polecane posty

Gość gość
o to chodzi ! a dalej zobaczycie sami ...wy Polacy zobaczycie prawdę ! nie głosujcie na inne partie na żadną fałszywą Nowoczesną !!! na żadnego Kukiza !!! na żadnego Petru!! Kukiz daje WAM znać !!! Dzieje się źle ! Musicie to ......z r o z u m i e c !!!

Gość gość
gość dziś gość powyżej , rozumiem co chcesz napisać :O oddaję głos na PiS ! prawda wyjdzie później ale to jest ....szok ! :O

Gość gość
Z propozycjami PiS nie jest mi zbytnio po drodze, ale mam w pamięci 2 lata ich rządów i mimo przeogromnej nagonki na nixh w mediac wtedy zrobili naprawdę sporo fajnych rzeczy jak np obniżeka podatków. Co innego platforma która obiecała obniżenie wszelkich podatków, nietknięcie wieku emerytalnego itd a zrobiła dokładnie na odwrót. Mało tego wspólnie z antypolskini przychylnymi im mediami ktore zamiataja pod dywan kazda afere wyhodowała armie lemingów ktora dała sobie wmówić i nastraszyć sie PiSem że dalej ich popierają mimo iż zostali oszukani w każdym aspekcie ktory PO obiecała im na początku... pod taką praykrywką jaki to PIS jest złe ten bandycki rząd robi co chce mając armie pożytecznych idiotów którzy i tak ponownie na nich zaglosuja...

Gość gośćCWP
Nic sie nienauczycie patrze.Wszyscy ale to wszyscy PO,PIS,SLD,PSL sa postkomunistami.Czy juz zapomnieliscie o sprzedazy Polski zydom w Magdalence,a o traktacie Lizbonskim?Co prawda PIS ma troche w sobie konserwatyzmu ale i tak w gruncie rzeczy sa z jednej gliny ulepieni.Poczytajcie troche o Magdalence,o zydach pod polskimi nazwiskami,o Masonach,o sluzbach specjalnych i o tym jak.......

Gość gośćCWP
.....i o tym jak prawde mowiac juz Polske sprzedali,demontaz panstwa sie juz skonczyl-teraz zaczna ginac ludzie.Ja glosuje na Ruch Narodowy.Szkoda,ze niema juz takich przywodcow szlachetnych jak R.Dmowski czy nawet jakby niebylo bohater Marszalek Pilsudski.A Tvn,tvp1 i zreszta publiczne s****wa sa na uslugach Sluzb Specjalnych(SS) a te na uslugach zydow,masonow itd.

Gość gość
dla mnie akurat obojętne - głosuję tylko na PiS ! chcę aby ten rząd objął samodzielność w rządzeniu !!! reszta tej hołoty która próbuje pomóc PO wskiej mafii - jest dla mnie nikim i ścierwem zdradzającym Polskę i Polaków !!!

Gość gość
Mgdalenka ? Masoni ? gdyby do tych ostatnich należeli nigdy nie byli by w tak długiej niełasce ! Ciut trochę inaczej to funkcjonuje ! a grupę Bilderberg mamy w PO ! osoba ścierwa Tuska to pryszcz w porównaniu z tym co prawda !

Gość gość
słuchajcie apropo Magdalenki ? skąd w ogóle wziął się taki debil jak Wałęsa ? przecież to idiota debil totalny już nawet we własnym filmie biograficznym jak go człek sucha to wie że ma do czynienia z tępym burakiem ale maksymalnie tępym zerem !!! Skąd wzięli go do ch...wafla ! oraz jaką wiedzę posiadał Karol Wojtyła w tamtejszych czasach ???

Gość gość
gość dziś bo to jest teatr, opozycja kontrolowana

Gość gość
kochani ludzie ...utrzymujemy kryminalistów chamów złodziei leni i mających nas głęboko w d.....pie kilkunastu sk***y.....nów !!! nas jest miliony ! a tych patałachów kilkunastu ! czas skończyć płacenia za ich wygodne życie bez pracy bez wysiłku fizycznego bez stresu bez głodu chłodu i niedostatku!!!! niech spier....ją !!

Gość gość
kużwa ale dożyliśmy szmaciarskich czasów :O rzygać się chce :O

Gość gośćCWP
Walesa to figurant,masy ludzi musieli uwierzyc w "kogos".Dlugo by sie rozpisywac.Her Thusk to tak na prawde agent ps Oskar w "Sztasi"jak nasz tow.Bolek.Niestety masoni rzadza swiatem a rzad jest jak My prawie na koncu tej piramidy wiec teraz wyobraz sobie skoro rzad na dnie jest a ma wladze wielka to jaka maja Masoni!!!Wlacz Myslenie!Ogolnie swiat jest zbudowany na mniejszych i wiekszych organizacjach ktore de facto kazda z nich doji nas,tych najslabszych i "ciemnych"

Gość gość
dobra , mniej więcej mogę sobie wyobrazić ale póki co jakoś to nasze życie biegło raz lepiej raz gorzej ale umiarkowanie powiedz mi co się dzieje obecnie? ta cała sytuacja ten nagły pośpiech krajów od zawsze przewodzących w Europie bądź na świecie ? Zysk zyskiem ale na zdrowy rozsądek to nie prowadzi do niczego dobrego a i zysk jak się okazuje nie współmierny z "oczekiwaniami" Masoni , jak wiemy to klika żydów - ponoć , jaki sens ma to w polityce takiego choćby państwa jak Niemcy ???

Gość gość
brakuje pomnikow na pis

Gość gość
płyń debilu z tymi płytkimi tekstami typu PO wskie góffno denne :)

Gość gośćCWP
...sa rzeczy o ktore nawet pytac niewolno.Wezmy na przyklad afere z dolarami 15mln dolcow co CIA przekazalo......za wiezienia na terenie Polski.....co torturowano tych "muslimow".Pytanie.Co wie na ten temat owczesny premier,prezydent i czemu ta sprawa niejest wyjasniona oraz gdzie sa te pieniadze?Rozplynely sie?Widzisz,sa tematy co musza byc "gluche",a kto o nie pyta to "SS"doskonale z niego zrobi pedofila,morderce,czubka,narkomana itd.na zlecenie kogo?...po nitce do klebka i wyjdzie ze .......masonow.

Gość gość
dobra. czasami rzeczywiście lepiej nie wiedzieć jak wiedzieć i peplać .ale co z milionami ludzi ? rozumiem ,że nie każdy ma dar logicznego rozumowania i realistycznego podejścia do życia wokół ! dlaczego Polacy - jakich znam /znałam nagle totalnie zdebilowacieli ? media ? OK też ....ale sądzę że to głębszy problem , prócz tego który zauważam na co dzień w polskich szkołach- totalny spadek poziomu nauczania , pomijanie faktów Historycznych oraz małe zaangażowanie w naukę naszego ojczystego języka z naciskiem na języki obce !!! Dlaczego ludzie -Polacy , tego nie zauważają ? Dlaczego stali się niewolnikami systemu i ....garści nędznych pieniędzy za które nawet nie są w stanie w miarę godnie żyć jako członek państw UE !!!

Gość gośćCWP
Niewyjasnie duzo na takim forum.Musicie czytac w internecie o tym.Wszystko jest ino trzeba poszukac.Za duzo tez niemoge mowic,bo jak wiesz niezyjemy w wolnym kraju.Zydzi maja to w naturze jak i w wierze ze sa rasa panow,ze wszyscy inni to podludzie i wszystko to realizuja zgodnie z planem.Nie bronia,wojnami lecz ustawami.Polscy zdrajcy(PO)robia na zlecenie Niemiec wszystko co Makrela chce a niemcy na zlecenie zydow....Zydzi morduja palestynczykow a w europie cisza i spokoj nikt niemowi o tym,a putin wpadl na ukraine(UPA) i wielki dym!

Gość gośćCWP
Tak,glownie media bo docieraja do rzeszy ludzi.Na szczycie zawsze stoi jakis zyd lub jego poplecznik.Pomijanie faktow historycznych jest dla nich wygodne.Tak jak we Wroclawiu ten z PO honorowal mende baumana gdzie bauman zyd i komuch ganial z bronia za Zolnierzami Wykletymi,slynny facebook stoi na czele zyd przeciez robi dzieciom papke z mozgu,ta nowa moda na selfii z cyckami,kasa na drogie rzeczy.....az jepany konsupcjonizm to wszystko wypiera historie,kulture,obyczaje,narodowosc...te wszystkie wartosci.Mowie Ci dluuugo by rozmawiac.Wole o pewnych rzeczach niemowic tutaj.Czytaj,czytaj duzo i niewchlaniaj gowna z massmediow.Od 17lat tym sie zajmuje,(a mam dopiero 32),wiara w moj kraj i wiem ze jeszcze zaden w sejmie niedzialal na rzecz narodu swego a obcego.Pomijam Jana Olszewskiego ktory jako jedyny chcial dekomunizacji panstwa!To go usuneli Walesa,pawlak,ryzy tusk.obejrzyj Nocna zmiana na YT.

Gość gość
Wszyscy jestesmy niewolnikami cudzych rzadow!czy to bedzie Pis czy PO nie ma to wplywu na pilityke kraju nami rzadza Panowie swiata.

Gość gość
Ja glosuje na KORWiNa.

Gość gość
MMartha do momentu az ktos ci przystawi colta 44 do lba ;) gwarantuje ze bedziesz tanczyc jak ci zagraja ;)

Gość gość
gośćCWP to ty ulegasz propagandzie. Ja nie wierze w złe intencje PiS dlatego że są oczerniani w mediach co każdy głupi widzi. Skoro tak wspierają obecny skorumpowaby system to skąd ten pojazd na nich? Skąd takie straszenie ludI PiSem przez pozostałe sejmowe opcje??? N8lie dajcie sie omamić. TYLKO PiS!

Gość gość
Otóż to, może i PiS sie wywodzi z zamierzchłych czasów, ale ja jestem przekonany że Kaczyński się wyłamał... Inaczej nie byłoby tego ewidentnego pojazdu na nich w "reżimowych" mediach wspierających ten gó***any system... A to że jest oczernianie i straszenie PiSem notoryczne w w/w mediach o czymś świadczy. Każdy głupi to zauważy. Kaczyński jest ciągle pokazywany z takich ujęć żeby go ośmieszyć, wypowiedzi ludzi z PiS są manipulowane. Wystarczy tą samą wypowiedź odsłuchać w całości i porównać co zostało puszczone w TVP/TVN/Polsacie... Zawsze są to najmniej ważne lub wyrwane z kontekstu słowa i sianie fermentu... Tak bny nie robili gdyby PiS był systemową partią... Czasem biją w ich mocniej niż Korwina czy Kukiza... Ktoś tu napisał jedną ŚWIĘTĄ PRAWDE. Kogo źle pokazują w mediach lub kogo przemilczają, na tego WARTO zagłosować!!! PiS jak najbardziej wpisuje w ten zakres. Spokojnie, głosuję z rodziną na PiS. Potrzeba odsunięcia tej bandy PO-PSL od koryta!

Gość prawictwo pospolite 152
niewiem jak można glosowac na PIS hehe.. Przeciez to są przegrańcy, którzy spowodują , ze POlska znajdzie sie w stagnacji .. Ja wiem dlaczego ludzie chca glosowac na PIS - zeby zatrzymac swoje obecne przywileje .. A nawet dostac jeszcze więcej...

Gość prawictwo pospolite 152
Z tego wynika , ze ludzie nie chcą zmian .. Wedlug mnie PIS to jest prawie to samo co PO ..- obiecują gruszki na wierzbie.. Jakby chcieli zmian to glosowaliby na Korwina , a nie na PIS czy PO

Gość gość
PiS w 2 lata rządów zrobił najwięcej dobrego ze wszystkich po 89r.... M.in: OBNIŻENIE: Deficytu Budżetowego z 28,36 mld PLN do 15,95 mld PLN Deficytu Finansów Publicznych z 4% do 1,9% Składki rentowej z 13% do 6% Składki wypadkowej Stawki VAT na usługi pracochłonne z 22% do 7% Stawki VAT w budownictwie z 22% do 7% Podstawowej stawki PIT z 19% do 18% Akcyzy na używane samochody Akcyzy na biopaliwa Opłat notarialnych Liczby urzędników o 0,5 tysiąca LIKWIDACJA: 40% stawki PIT 10% akcyzy na kosmetyki Podatku od alimentów na dzieci Podatku od pożyczek w rodzinie Podatku od spadków i darowizn PODNIESIENIE: Kwoty wolnej od podatku z 2 789,89 PLN do 3 091,00 PLN Płacy minimalnej z 849 PLN do 1126 PLN KONIUNKTURA: Wzrost PKB w maju 2007 roku o 7,4% - rocznie 6,5% Spadek bezrobocia z 18,5% do 8.2% 1,3 min nowych miejsc pracy Ranking Federacji Europejskich Pracodawców 2007: Polska najatrakcyjniejszym krajem do inwestowania w Europie Rekordowy napływ środków od zagranicznych inwestorów: 2006 rok - 15,7 mld EURO, 2007 rok -17,2 mld EURO A co zrobiło PO-PSL przez 8 lat po za tym że nakłamali i rozgrabili Polskę?NIC, a raczej wszystko na odwrót niż obiecali...