Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo głosujecie 25.X?

Polecane posty

Gość gość
Propozycje PiS w ogóle mi nie podchodzą . Jestem zdecydowanie przeciwny takim rzeczom jak 500 zł na każde dziecko i inne takie. Ale pamiętając lata rządów PiS okazało się że byli najbardziej liberalni (a'la KORWIN) po 89r.! Jako jedyni obniżyli podatki jako jedyni ukrucili grabież obywateli przez Państwo! Głosuję na PiS bo chce przede wszysatkim odsunięcia PełO od władzy.

Gość gość
Pamiętam że za PiSu było lepiej. Więcej kasy w kieszeni, taniej, na wszystko starczało , najmocniejsza jaką pamiętam. Rodzinny biznes bardzo dobrze prosferował. A Co za rządów PO? Podatki w górę (obiecali obniżenie). Ceny w górę (Pamiętam jak Donald wypominał Kaczyńskiemu że jest drogo w sklepach jak debatowałz nim przed wyborami :O) Rodzinny biznes? Upadł. Bo ludzi nie stać na nic odkąd jest PO-PSL u władzy. Za PiS było co raz lepiej, naprawdę. Tylko w mediach ciągle wrzało i ujadali jak wściekłe psy.... Niestety, ludzie ulegli propagandzie i poszli głosować na PO .... :O

Gość gość
Pamiętam że za PiSu było lepiej. Więcej kasy w kieszeni, taniej, na wszystko starczało , najmocniejsza jaką pamiętam. Rodzinny biznes bardzo dobrze prosferował. A Co za rządów PO? Podatki w górę (obiecali obniżenie). Ceny w górę (Pamiętam jak Donald wypominał Kaczyńskiemu że jest drogo w sklepach jak debatował z nim przed wyborami :O) Rodzinny biznes? Upadł. Bo ludzi nie stać na nic odkąd jest PO-PSL u władzy. Za PiS było co raz lepiej, naprawdę. Tylko w mediach ciągle wrzało i ujadali jak wściekłe psy. Niestety, ludzie ulegli propagandzie i poszli głosować na PO :(

Gość gość
najmocniejsza złotówka* jaką pamiętam - tam miało być.

Gość gość
Dokładnie a banda PO-PSL zasłaniając się rzekomym kryzysem i grabiła straszeniem PiSem,ciemnogrodem itp mając przychylność mediow rozgrabiła kraj! To naprawdę jest ostatni dzwonek żeby się opamiętać i zagłosować na PiS i uratować Polskę bo jakby teraz PiS nie uzyskał większości i PO znów mogła sprawować ta nieudolną wladze to juz będzie koniec....

Gość gość
Dlatego idę z całą rodziną na wybory i głosujemy na PiS.

Gość gość
Moja rodzinka też na PiS

Gość gość
A ja na platformę bo boję się Rydzyka :(

Gość gość
Ja na PiS bo boję się Charamsy :D

Gość gość
A ja wam mowie ze PiS wejdzie w koalicja z ta polityczna d***** PSL i wtedy wam szczeki opadna ;) glosuje na KORWiNa :)

Gość gość
PSL!? Przecież ten twór nie wejdzie do sejmu (o ile znowu nie zafałszują wyników).

Gość gość
Ja na Ruch Narodowy (startują z listy Kukiz'15). Każdemu głosującemu na Kukiza radzę oddać głos na kogoś z RN

Gość biznesmen123456
Będę głosował na PO ponieważ kradnę i oszukuję i potrzebuje solidnego partyjnego parasola ochronnego

Gość gość
A ja na każdą inną partię spoza bandy czworga i jej spółek-córek.

Gość gość
Wszyscy za PiSem jak widze ;)

Gość gość
LISTA NR 1 !!!! Prawo i Sprawiedliwość :)

Gość gość
wiadomo że PiS :) bo co innego?

Gość gość
hmm.. i ja na PiS :P

Gość gość
Nie ma innego wyboru jak PIS :)

Gość gość
PIS albo Kukiz jeszcze nie wiem... waham się. Kukiz dziś ładnie wypadł w TVP1 w programie "Polityka przy kawie" (do obejrzenia w sieci)

A PiS będzie startował w koalicji z Solidarną Polską i Polską Razem. Koalicja nazywa się Zjednoczona Prawica i jest przeciwwagą dla Zjednoczonej Lewicy (SLD, Unia Pracy, Palikot i Zieloni). Platforma Obywatelska startuje samodzielnie, jako centrowe środowisko umiarkowanych liberałów.

Gość gość
haha co to za liberałowie co podatki podnoszą? Jak można jeszcze głosowac na oszustów i krętaczy układowiczów aferzystów??? Trzeba byc naprawde totalnie bezmyślnym lemingiem .. :O TYLKO KORWiN!

Gość gość
Śmieszy mnie ten kretynizm lemingów. Ktoś ładnie wypisał co dobrego zrobił PiS i okazuje się że zrealizował o wiele więcej z tego co było w założeniach ideowych i programowych PO niż sama PO która zrobiła dokładnie na odwrót niż obiecała... I to naprawde trzeba być jakimś bezideowym kretynem żeby wtedy głosować za takimi postulatami jak obniżenie podatków, nie tknięcie wieku emerytalnego, a teraz dalej ich popierać jak zrobili dokładnie na odwrót... :O

Gość gość
wiadomo że na PiS bo na kogo???

Gość gość
Na PO bo na razie nic lepszego nie ma

Gość gość
Przecież gdyby lemingi zaczęły choć odrobinę myśleć to PełO miałaby już ZEROWE poparcie.... Ale oni nie potrafią :O

Gość gość
hehe, a ciekawe w czym te PO lepsze...? W grabieniu Polaków?? Oczywiście tylko Kukiz'15!