Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstępy w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem lekko zla na siebie ze jak mogłam ich wczesniej nie widzieć. Tzn wczoraj znalazłam wewnątrz,z boku ud i pod pośladkami,rozstepy :(. Myslalam ze mam tylko na tzw boczkach. Jestem w 29 tygodniu ciąży i boje sie,ze do koca ciąży moge jeszcze bardziej postrzelać :(. Przytyłam juz ok 10kg. Używam naturalnych balsamów mocno nawilżających. Ale wczoraj poszlam i kupilam masło na rozstępy z Perfekty. A dziś ide po bio oil. Proszę Was o radę co zrobić żeby rozstępom zapobiec i powstałe zredukować. Oczywiście nie mowie o lasarach.

Gość gość
kremy nie pomogą jeśli masz predyspozycje genetyczne na rozstępy..Ja używałam w czasie ciąży zwykłej oliwki,ale tylko na brzuchu..nie mam rozstępów

Gość gość
Musze im jakoś zapobiec gdyż mam 26lat i nie chce wyglądać jak kobieta z ciałem 60 latki. Czy teraz kg będą szły mi dalej w obwód ud itp czy raczej już w brzuch?

Gość gość
Ci bardziej polecacie maść fissan czy bio oil? Czy może jeszcze coś innego?! Z góry dziękuje za każdą radę.

Gość gość
trudno powiedzieć..to naprawdę zależy od ciała kobiety..ja przytyłam w ciąży 12kg..i głównie w brzuch poszło..

Gość gość
na pośladki i uda zimny mocny prysznic ujędrnia ciało

Gość gość
Jeszcze niby mi zostalo trochę tygodni do końca ale wole zapobiegać dalszym rozstępom i stare likwidować niż nie moc później na to patrzeć. Ale najgorsze jest to że się nie obżeram i jak większość coś zawsze słodkiego zjem czy coś w stylu frytek. Ale też nie ciągle