Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet urabiał mnie 2 miesiące, wykorzystał i przestał się odzywać

Polecane posty

Gość gość

Jestem w totalnym szoku. Facet starał się, zapraszał to tu i tam, wydawało się ze wszytsko zmierza w dobrym kierunku, codzienny kontakt. W końcu doszło do seksu i od tego czasu...olewka... Jestem zszokowana , nie wiem jak mam się zachować? czy zrobić mu jazdę czy odpuścić? Czuję się okropnie, nie rozumiem dlaczego on tak ze mną postąpił.

Gość gość
Jak można być tak perfidnym graczem? Jak można tak udawać?

Gość gość
To juz wiesz naczym to polega,wiec teraz daj mi zamoczyć bez urabiania:-P

Gość gość
Szacunek dla kolesia! :d

Gość gość
Czemu szacunek? Czemu tak mnie oceniacie? Jesteśmy dorośli, mieliśmy codzienny kontakt to ile według was powinnam czekać? Czy to jest normlane zachowanie żeby po seksie olać? Nikt normlany tak nie robi...

Gość gość
Zaufałam mu, pytałam czego szuka i czy oby nie chodzi o seks. Mówił że nie, urabiał, kupował kwiaty, zabierał na pyszne kolacje, wymyślał ciekawe randki. I robił to tylko po to żeby zaliczyć? Chciało mu się tak wymyślać i tyle kasy wydawać? Tyle włożył w to energii i starań żeby po seksie zapaść się pod ziemię? Jak można tak potraktować drugiego człowieka??

Gość gość
takiego typa po prostu olej, a kolejnym razem nie angazuj sie tak szybko

Gość gość
nie znasz powodu , może coś nie zagrało, może uznał ze jednak to nie to. Poza tym po co robisz z du/py nagrodę. Urabiał ?spotykaliście się idoszło do seksu, czy w związku z tym od razu ma na twoim punkcie oszaleć? wrzuc na luz. Dwa miesiące dobrze się bawiłaś i nie gadaj tu o seksie bo ty to sprowadzasz do tego poziomu. Uwazam ze możesz zapytać co się z nim dzieje, czy potrzebuje jakiejś pomocy bo martwisz się jego milczeniem:-)

Gość gość bardzo dobra rada
Tak robi mnóstwo mężczyzn od zawsze i coraz więcej kobiet. Ja nie jestem jakimś zwolennikiem katolickiej etyki seksualnej, ale pewność, że nie chodziło tylko o seks, będziesz miała raczej tylko po ślubie. Zaryzykowałaś i się pomyliłaś. Zdarza się. Musisz to przyjąć, jakoś przecierpieć i to zostawić. Uwag idiotów, którzy będą się tutaj na tobie wyzłośliwiać, nie słuchaj, bo to na Kafe, jest normą.

Gość gość
A mnie kobieta oszukiwała przez 3 miesiące, mamiła a na koniec powiedziała że jestem tylko kolegą. A że wyciągała ze mnie kasę na obiadki itd. to już inna sprawa. Straciłem na nią z 2 tysiące nie dostając nawet buziaka w usta na pożegnanie... po co to robiła?

Gość gość
Wiem , oleję go ale mnie zastanawia dlaczego tak mnie potraktował, jak on tak mógł? Pierwszy raz w życiu coś takiego przezyłam. Rozumiem jakbym mu się oddała po pierwszej randce, no ale tak nie było. Wydawało mi się że nawiązała się miedzy nami więz, a że była ogromna chemia to po 2 miesiącach był seks. CZy to od razu mnie skreśliło w jego oczach???? Napisałam do niego pierwsza po seksie bo on milczał, dostałam krótką wiadomośc taką na odczepne- już wtedy wiedziałam że mnie zwyczajnie wykorzystał.

Gość gość
wiesz po tym jak mnie wykorzystała kobieta finansowo i emocjonalnie wcale nie będę inny!

Gość gość
On już po seksie był inny, już wtedy poczułam się głupio. Już nie było tej czułości z jego strony, widać było że coś nie gra i byłam lekko skrępowana.

Gość gość
martha to znaczy z jakich sytuacji rezygnujesz?

Gość gość
Bylas beznadziejna w lozku

Gość gość bardzo dobra rada
gość dziś Wiem , oleję go ale mnie zastanawia dlaczego tak mnie potraktował, jak on tak mógł? - Widocznie jest raczej wypruty z empatii. I nie bierz tego, tak do siebie, bo prawdopodobnie to jest jego stała metoda. Za tobą będzie następna i potem jeszcze i jeszcze... x Pierwszy raz w życiu coś takiego przezyłam. Rozumiem jakbym mu się oddała po pierwszej randce, no ale tak nie było. Wydawało mi się że nawiązała się miedzy nami więz, a że była ogromna chemia to po 2 miesiącach był seks. - Widocznie, tylko ci się tak wydawało. Ty tak czułaś. On otrzymał to czego chciał i stracił tobą zainteresowanie. Są takie typy psychologiczne i nic nie poradzisz. x CZy to od razu mnie skreśliło w jego oczach???? - Nie szukaj winy w sobie. On nie jest tu żadnym autorytetem, żeby mógł ciebie skreślać. Taki typ i koniec. Jeśli byłby on, takim eksperymentatorem, który bada, kiedy kobieta się zgodzi, to znaczy, że to świr, idiota, maniak, ktoś, kto nie nadaje się do normalnej relacji, pewnie obsesyjny zazdrośnik. Zatem, tym bardziej, nie ma czego żałować. x Napisałam do niego pierwsza po seksie bo on milczał, dostałam krótką wiadomośc taką na odczepne- już wtedy wiedziałam że mnie zwyczajnie wykorzystał. - I to już wystarczy. Wiesz i już nie próbuj się czegokolwiek dowiadywać, bo możesz wytworzyć fatalną relację - ty prosisz, on łaskawie się zgadza. xxx Jest jeszcze jedna możliwość, że coś mu po prostu nie spasowało, czymś się zraził, ale jeśli się zraził to powinien powiedzieć, pomyliłem się, żegnaj. Zatem, też nie ma czego żałować, bo i tak by z tego nic nie było. On ci zrobił przysługę.

Gość gość
Słaba byłaś w wyrku i tyle dał sobie spokój

Gość gość
Umów się teraz ze mną!

Gość gość
Widocznie nie bylas dziewica! Ja tez tak zawsze robie ze nigdy nie pytam a zawsze sprawdzam w lozku jesli jest dziewica zostaje jesli nie jest olewam!

Gość gość
Piszesz o urabianiu, więzi, a nic o miłości. Po prostu chodziło o seks jemu, a ty kalkulowałaś i dałaś się urobić. Taka jest kara za seks bez uczucia. Masz nauczkę na przyszłośc i wiedz, że takie postepowanie facetów jest bardzo częste od początku świata. Dziwne, że nic o tym nie wiesz. Za to znasz seks, czyli wszystko od tzw d/upy strony.

Gość gość
tak to jest jak sie nie słucha boga a mówi ze sex dopiero po ślubie gdybyś powiedziała ze sex po ślubie to dawno by sie odczepił a facet żeby mieć darmowy sex to nawet skłamie po prostu ciebie wypróbował jesteś łatwa to porzucił

Gość gość
9:22 tym idiotka mozna to tluc do lba a one i tak swoje a potem sie dziwia ze nikt ich nie chce bo nie sa dziewicami... Jest taka przypowiesc o pannach madrych (dziewicach) i pannach glupich (puszczalskich imprezowych i latwych lafiryndach)

Gość gość
nie chcę cię martwić ale miałem podobnie, nie wiem jaki miał powód ale ja miałem taki, że ujmując to delikatnie, nago ta kobieta okazała się strasznie nieatrakcyjna, jeszcze ten tzw "motyl" doprowadzał mnie prawie do wymiotów plus ogromne pieprze... długo tu wymieniać. Nie chciałem jej czegoś takiego powiedzieć wprost przecież bym jej złamał życie i pamiętała by mi to zawsze a tak zmyłem się, wyszedłem na tchórza czy tam inne epitety.

Gość gość
Nie zrobiłaś mu loda :-)

Gość gość
A ja mysle, ze on zobaczył ze sie zaangazowalas dlatego glownie odpuscil , glownym powodem nie jest tu wbrew pozorom seks, ale ze po tym seksie widac,ze Ci strasznie zalezy i on... Juz nie ma Ciebie po co zdobywac Absolutnie nie rob mu "jazdy" zahcowaj twarz i sie nie odzywaj :) Jak zrobisz mu pretensje to bedzie mial jeszcze satysfakcje, ze laska sie w nim zadurzyła

Gość gość
dziwni ludzie. jak to możliwe że komuś się chciało dla jednego numerka dwa miesiące uganiać sie za laską? jakiś absurd totalny.