Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem oszukiwany przez kobietę

Polecane posty

Gość gość

przez długie miesiące :( wykorzystała mnie emocjonalnie i finansowo

Gość gość sylwia
Jak finansowo?nie pracowała?

Gość gość
nigdy mnie nawet nie pocałowała! stawiałem obiadki, kolacje, kwiaty, śniadania, zabierałem w różne miejsca.

Gość gość
Ty ja powinieneś pocałować

Gość gość
A myślicie że nie próbowałem? odsuwała się... :( na koniec bardzo chłodno mnie potraktowała... po prostu robiła sobie ze mnie jaja moim kosztem... nie chodzi nawet o pieniądze ale o to że wykorzystała mnie emocjonalnie, mamiła.

Gość gość
zdarza się a ty jak prawdziwy facet przyszedłeś na kobiece forum popłakać. Wszyscy ci współczujemy i jak ją dopadnę to będę walić w kakao za to że jest taka zła! Kara ją nie minie zapłaci pupką za każdy kęs i kwiatek.

Gość gość
Mogę pisać gdzie chcę również na tym forum. Może i wróci wtedy mnie doceni... Myślałem że mnie poważnie traktuje bo nie pcha się do łóżka i uda się coś stałego i dobrego stworzyć... nic bardziej mylnego.

Gość gość
Czuję że straciłem przez nią zaufanie i wiarę w drugiego człowieka, będę miał problemy tylko przez to ehhhh, a czułem żeby odejść w sierpniu bo wtedy po raz pierwszy mnie zawiodła, głupi dałem się jej jak małe dziecko.

Gość gość
no to frajer jestes jak widziałes, że nawet dotknąć się nie dała, to trzeba było ją olać

Gość gość
No zdarzaja sie i takie Panie ale nie trac wiary w ludzi. Po prostu miej oczy szeroko otwarte i jak zauwazysz cos niepokojacego wiej a nie idz w cos co jest skazane na porazke ;)

współczuję poczucia czasu... byłeś z nią kilka miesięcy i nawet jej nie dotknąłeś?? nie musiala się pchać do łóżka ale buziaki i nie winne dotkniecia są nieuniknione już po kilku dniach znajomości, inaczej się nie da, widocznie byliśbie tylko znajomymi z czego ty byłeś hojnym znajomym.

Gość gość
żałuję że jej zaufałem :( myślałem że mnie doceni, zamiast tego dostałem chłód... straciłem wiarę w ludzi i w związki.

Gość gość
Po prostu dostałeś lekcję od życia i wyciągnij wnioski jakie błędy popełniłeś by na przyszłość wiedzieć jak się zachować w stosunku do kobiet.

Gość gość
No dostałem, a sposób w jaki zakończyła znajomość :( ehhh. Nic jej nie zrobiłem a powiedziała że mam sobie do domu jechać bo nie ma dla mnie czasu!

Gość gość
Co zrobiła w sierpniu? po co spotykałeś sie tak długo z taką lodowatą kobietą która nawet dotknąć sie nie pozwoliła, nigdy nie byłeś w związku? Nie wiesz że dotyk zakochanej kobiety to podstawa? Łóżka szybko być nie musi, ale zakochane kobiety to się kleją jak im facet sie podoba i po tym można poznać czy jest chemia czy nie choćby przez przypadkowe dotknięcia