Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roczniak za chiny nie da sobie zalozyc butow

Polecane posty

Gość gość

Corce kupilam buty, do tem pory zakladalam jej takie skarpetobuty z gruba gumowa podeszwa. Teraz kupilam jej buty zimowe, w sklepie zalozylysmy i bylo ok. Teraz chce jej jeszcze dokladnie przym8erzyc w domu i nie da rady. Placze w nieboglosy i patrzy na nie z przerazeniem, wyrywa sie. Oczywiscie moge ja przytrzymac na sile i zalozyc, ale chyba nie o to chodzi.. jakies rady?

Gość gość
Daj jej się pobawić tymi butami. Po jakimś czasie da sobie założyć.

Gość gość
Na pewno kocha wychodzić na dwór, więc zrób z zakladania butów mały "rytuał". Pokaz jej, ze Ty tez zakładasz buty i on również, żeby wyjśc, musi założyć. Nawet starsze dzieci nie lubią przymierzania butów, w domu :). Co innej, przed wyjściem na zewnątrz. Próbuj, w koncu się przełamie

Gość gość
Mój tez butów nie lubił, zwłaszcza nowych. W te lato np w sandałach był tylko 3razy... Inne buty schowałam, powiedziałam mu, ze musiałam je wyrzucić i przez 3dni nawet wyszedł w tych sandałach. Potem mu się jednak odwidziało...

Gość gość
Moja jak miala 8 miesiecy zalozyla buty jesienne wczesniej tez jakies skarpetobuty i sie zaczelo, spacer trwal 30 min,to30 minut dziecko mi soe darlo i pokazywalo na buty, trwalo to dobre 2 tyg potem jej przeszlo przy drugim szybciej przyzwyczaje do butow żeby znowu cyrku nie bylo