Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

też chce być szczęśliwa

Co robić??

Polecane posty

on po rozwodzie, wiem że zdradzał żonę w trakcie trwania małżeństwa 2 babki, ze mną od niedawna twierdzi ze kocha, wyszło na jaw ze ma też jeszcze jedną kobietę,(ładna babeczka, rozwodzi się, ma dzieci podobanie jak on)- równocześnie sypiał z dwoma - tamtej to nie przeszkadzało wiedziała o wszystkim - o mnie i naszych relacjach, kocha go, rozum mi mówi ze dobrze sie stało ze prawda wyszła na jaw, a serce jednak cierpi czy jest sens? nawet chciałam z nim być , czy takiemu człowiekowi warto zaufać?? czy z tamtą będzie szczęśliwy??

Gość gość
Jak możesz zaufać takiemu człowiekowi? Będzie z tamtą i będzie ****ał Ciebie. A do tego jeszcze może znajdzie następną na doczepnego i pójdziesz w odstawkę albo nie. Rób jak chcesz. Moja dwudziestoletnia znajoma od pęciu lat jest w relacji z kolesiem starszym od niej, z którym spotyka się na seks kiedy jego aktualna dziewczyna tego nie wie. A koleś zdradza nie tylko z nią. Jest rozpieprzona ale uzależniona. Jej znajomi wiedzą. I niby wszystko jest ok. Chcesz tak to pozdro.

Gość gość
Olać i to definitywnie! Po co się w to pchasz? Wybic sobie z głowy uczucia, facet uwikłany między tyle bab na pewno cię unieszczęśliwi.