Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety ile godzin przed wyjściem do pracy wstajecie?

Polecane posty

Gość gość

Ja potrzebuję około półtorej godziny. W tym czasie jem śniadanie, załatwiam się, maluję, układam włosy, biorę prysznic. Moje koleżanki nie potrzebują aż tyle czasu, wydaje mi się że półtorej godziny to dużo. A ja nie robię jakiegoś mocnego makijażu czy wyszukanej fryzury, ale samo śniadanie zajmuje mi np. pół godziny ( rano nie chce się aż tak bardzo jeść, więc jem na siłę). czasem półtorej godziny to nawet dla mnie za mało. A wy ile czasu potrzebujecie?

Gość gość
pół godziny, maksymalnie 45 minut.

Gość gość
no i jak się wyrabiasz? co robisz?

Gość gość
ja jako facet przynajmniej godzine

Gość gość
Max 45 min ze śniadaniem

Gość gość
Dzisiaj obudziłam się o 7.35 przy czym wstałam o 7.45 a o 8.08 wyszłam z mieszkania.

Gość gość
20 min myje wlosy biore prysznic i tyle.

Gość gość
myję twarz, zęby, nakładam kremy, jem śniadanie, jak mi się chce to się maluję, próbuję przyklepać włosy, ubieram się i wychodzę.

Gość gość
Max 40 min,wstawiam na kawe,robie sniadanie,w miedzyczasie poranna toaleta. Jem,kremuje buzie i wychodze. Nie maluje sie.

50 minut kibelek, łazienka, malowanie, włosy, ubranie, herbata z głaskaniem kotów i za drzwi śniadanie robię sobie poprzedniego dnia do lodówki i jem w pracy

Hmm... Ja wstaje dwie godziny przed Prysznic Wysuszyć włosy Polokować włosy Lekki makijaż Ubrać się Śniadanie Internet

Gość gość
Pol godziny Wstaje, robie kawe, ubieram sie, w lazience moje zeby, twarz, nakladam krem, troche tuszu I pudru, wlosy tylko czeszę. Wychodzę. Wstaje o 5.50 a 20 po jestem juz w drodze do pracy

"Nie maluje sie." x To naprawdę zadziwiające że niektóre z was znajdują jeszcze wtedy czas na malowanie/namalowanie swojego autoportretu. Macie z rana największą wenę czy jak?

Gość gość
30 minut dla siebie i 30 minut dla dzieci, czyli wstaję godzinę przed wyjściem do pracy.

Gość gość
Jeśli z myciem włosów ito 1,5godziny przed wyjsciem, jesli bez mycia wlasow bo np umylam je poprzedniego dnia i nie chce mi sie ich znowu myc to około godziny