Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazbedemama

Czy mając dzieci w wieku do roku, dwóch

Polecane posty

Gość gość
Jak już zaśnie, albo ktoś go weźmie na chwilę na ręce ( jak teraz mąż), to ze zmęczenia chce mi się wymiotować, a nie jeść. X Ale na Kafci masz czas posiedziec i sie wypowiedziec? Jak jestes taka zmeczona ze padasz to sie w tym czasie zdrzemnij ;)

Gość gość
Nie widzialam dziecka, ani was nie znam, wiec sie nie wypowiem, ale musisz wprowadzic mu jakies zasady, warunki, ograniczenia, nowy rytm dnia (pory kiedy sie bawi z toba i pory kiedy sie bawi samo lub z rodzenstwem; pory na chodzenie luzem po mieszkaniu z asysta i pory na chodzenie po zamknietej przestrzeni samodzielnie). Zrobic sobie jakis plan dnia z czasem na odpowiednia ilosc snu, posilkow, ruchu na powietrzu, higieny itp. Inaczej wpedzisz sie w jakas nerwice (a kawa w tym tylko pomaga). Powodzenia, wszystkiego dobrego i dobej nocy!

Gość gość
Oj chętnie bym się zdrzemnęła, ale mam jeszcze jedno dziecko do ogarnięcia. A na kafe z telefonem w ręce fajnie się relaksuję. Obejrzałem debatę, sprawdzam zadania, prasuję i piszę.:-)

Gość gość
ja mam dzieciaki 1,5 i 5 lat i obydwoje chodzą do przesszkola http://www.elfik.pl/ . dzieciaki lubią chodzić tam bawia się i w ogóle dobrze sie wszystko układa.

Gość gośćania
ja mam 4 miesieczne:) staramy sie wygospodarowac czas tylko dla siebie-ostatnio bylam na domówce tylko z mezem-bylismy 3 godziny wiec niedługo, oczywiscie nie pilam alko-ale wracalismy za raczke pieszo-jak ,,za dawnych lat" z imprez na miescie i sie całowalismy przed przejsciami dla pieszych, choc jestesmy 10 lat razem:)to było miłe brakowało mi tego