Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAPRAWDĘ nie widzicie jak wiele pozytywnych zmian doszło za czasów PO???

Polecane posty

Gość gość

zarobki są lepsze niż kiedykolwiek, płaca minimalna wyższa, ogólnie widać że żyje się lepiej. Każda bzdziungwa na najniższym stanowisku ma szansę na normalne życie, nawet mieszkanie w kredycie. Porównujecie do Zachodu- ja się pytam JAKIM PRAWEM? skoro oni przez 50 lat mieli Plan Marshalla a my przez 50 lat komunę. Obliczyli ze za czasów PO zbliżymy się do Europy w ciągu 18 lat- ja w to wierzę. Za czasów Pisu- w ciągu 45 lat!!! Nie zmarnujcie swojego głosu! PS: nie jestem członkiem partii

Gość gość
głosuję na PO bo to jedyna gwarancja STABILNEJ i wyważonej polityki- bez afer, bez smoleńska, bez rządów kleru i rydzyka. Nie miejscie złudzeń!!! PiS to realna władza kościoła wraz z całym tego ciemnogrodem!!!

Gość gość
Chcesz nr do dobrego specjalisty? :)

Gość gość
ja też głosuje na PO. Myślałam jeszcze o Nowoczesnej, ale chyba jednak wolę sprawdzony twór ;D

Gość gość
Hooj doopa i kamieni koopa

Gość gość
doskonale pamiętam co było 9-10 lat temu. Dla większości polaków szczytem marzeń przy pensji 700 zł była bułka z pasztetem. Tak zarabiała wtedy większość. Teraz to właściwie nie do pomyślenia i zdarza się bardzo rzadko...

Gość gość
gość dziś os ci sie popiertolilo :o

Gość mazurka91
u mnie w węgorzewskim powiecie nic się nie zmieniło, miejsc pracy coraz mniej. a bezrobocie dalej 30%

Gość gość
Nie, ja nie widzę. Wg mnie jest gorzej.

Gość gość
doskonale pamiętam co było 9-10 lat temu. X Ja tez ,to byl dla mnie najlepszy okres, pracuje w branzy budowlanej i pamietam stawki i to,ze sie czlowiek nie wyrabial,mielismy 5 ekip ,dzis zostala jedna .

Gość gość
Jesteś jednym z nich, pewnie tak samo nieuczciwy! Do jakich zmian doszło?! Przy tak ogromnych środkach dofinansowania z unii, co takiego dobrego w Polsce mamy(?), stadiony?, drogi? Dla kogo profity idą z tych inwestycji? Dla Polski akurat, jak najmniejsze, ale dla państw unii, szczególnie lewo ościennych ogromne! A gdzie rozwój u nas, przemysł, produkcja!!! Gdzie miejsca pracy, płatne na tyle, aby reakcja na polską pensję nie powodowała emigracji za chlebem. Polacy zostali obdarci z godności i prawa człowieczeństwa m.in. przez pracę niewolniczą, służbę zdrowia tylko dla pseudobogaczy i pseudoelity, służby bezpieczeństwa nie dla obywatela, pogarda PO wobec ludzi, znaczące faworyzowanie i gloryfikowanie pseudobgaczy, antypolska polityka rządu, dbająca o interesy Niemiec, arogancja władzy, afera, goni aferę, wprowadzanie w życie ustaw pod potrzeby i chciwość polityków, nagradzanie się ponad stan, premie, odprawy, TOTALNE lekceważenie opinii społecznej, szastanie podatkami od lewa do prawa, traktowanie mienia społecznego i jako własność!

Gość gość
Ludziom tak spowszedniał ten dobrobyt że go już nie zauważają. A poza tym natura ludzka zwłaszcza polaczkowa jest taka że jest jej ciągle mało i mało. Nie zapominajmy o 'fantastycznej' robocie wykonywanej codziennie przez armię hejterów zatrudnionych przez Joachima Brudzińskiego

Gość gość
tak, właśnie stadiony, drogi- to zasługa PO, wzrost płac także Jak ktoś jest nieudacznikiem i nie umie korzystać z dotacji, Unii to żadna partia mu nie pomoże bo jest nieudacznikiem i nie ma powodu żeby państwo miało w takiego inwestować. dzisiaj mamy takie warunki do życia że nawet ze słabym startem można baaardzo wiele osiągnąć A pis to inwestycja w biedotę, która zawsze będzie biedotą bo termin "rozwój" jest im obcy

Gość gość
aha czyli uważasz że w moim powiecie 30% to nieudacznicy?

Gość gość
nie myśl w kategoriach powiatu- tylko większych. Świat nie kończy się na jednym powiecie, a ten kto tego nie rozumie jest właśnie definicją nieudacznika

Gość gość
Spadaj trollu, 8 lat zmarnowanych, pogarda, buta lekceważenie Polaków!! Tyle, chyba wystarczy. PO jest tak zachłanne, że 8 lat nieudolności, to jeszcze mało, oni chcieli by rządzić do śmierci, a niewolnicy-Polacy mieliby pracować na NICH do śmierci!!!

Gość gość
to może zlikwidować całkiem warmińsko-mazurskie a ludzi tam mieszkających przesiedlić do innych rejonów Polski? wtedy bezrobocie spadnie do zera, co? zawsze moje wojewodztwo jest w ogonie. wstyd mi za tych co głosują na PO. Polska to nie tylko duże miasta. No ale wielu tak mysli.

Gość gość
w warminsko-mazurskim też można się dobrze ustawić, mam tam sporo znajomych, żadni politycy, po prostu ciężko pracujący na sukces ludzie w różnych branżach. Tylko trzeba mieć łeb na karku a nie czekać jak większość tam na zasiłki

Gość gość
A mi wcale nie jest wstyd za głosujących na Pis, tylko żal. Żal za to że przez swą niewdzięczność i uleganie emocjom pobudzanym przez decydentów Pisu sprowadzą ten naród z powrotem na ziemię

Gość gość
Trollu, ciekawe czy jesteś tak uczciwy, za jakiego tu pozujesz!!! Zresztą czy ty masz w ogóle jakieś sumienie, to widać po twoich wypowiedziach! Odnośnie "trzeba mieć łeb na karku", ile dostajesz za trollowanie PO??

Gość gość
na pewno w polsce będzie wielki bum gospodarczy jak dojdzie do władzy pis, czyli kościół, buhaha. Rozwój tak- ale duszpasterstw i miejsc kultu i niczego więcej. Zabronią in vitro, zabronią aborcji (poczytajcie którzy politycy byli za całkowitym jej zniesieniem!!), zabronią wszytkiego co niezgodne z ich światopoglądem ;/

Gość gość
Miałam głosować na SLD ale zmieniłam zdanie po dzisiejszym wystąpieniu premier Ewy Kopacz. Wzbudza zaufanie, pokazuje stabilność Polski. ..to interesujące. Oddam swój głos na PO.

Gość gość
ewa kopacz zachęciła starych ludzi by glosować na państwo wyznaniowe i dało do myślenia ze kopacz nienawidzi ich bo sa moherami poczuli sie zagrożeni bo polska to państwo wyznaniowe

Gość gość
Tere fere, akurat B. Szydło wypadła duuuuużo lepiej, tym bardziej, że jest to jej pierwsza debata!!! Pani premier się powtarzała i dała się ponieść emocjom. Oczywiście nie obeszło się bez straszenia PiSem:)

Gość gość
pisem nie trzeba straszyć, wystarczy sięgnąć pamięcią wstecz co sobą reprezentują

Gość gość
Media cały czas uprzejmie donosza jak niektórzy obywatele w czasach PRL-u. Pytam kto nakręcił spiralę nienawiści ,kto podzielił Polskę? Kto krzyczał ,,wyrżniemy watachę..? mnie się to kojarzy z hasłem wyrżniemy Lachów ale nie ma się co dziwić jeżeli zięciunio jest potomkiem banderowców na specjalnych prawach i dostaje obywatelstwo polskie w 24h, podczas gdy zesłańcy ,kresowiacy,sybiracy czekają na jakikolwiek ruch ze strony państwa polskiego przez 5 lat nie dostajac odpowiedzi na swoje pytania.Widocznie dla Pani Premier ważniejsi są uchodźcy którzy nigdy nie dostosuja się do polskich realiów niż Polacy zesłani na wschód,wyklęci przez komunę ,zapomniani przez Wałęsę przemilczani przez PO. Dla kogo jest ta Polska?,Kto rządzi naszym krajem ,gdzie są Polacy? ,,sezon na kaczki rozpoczęty,, kto tu mówi językiem nienawiści? Co PO wniosło dla dobra obywateli państwa polskiego?Gdzie są granice tej obłudy?

Gość gość
było do wyboru 400 miliardów z unii albo 15 tys uchodzców. Dobrze zrobiła Kopacz. Nas nie było stać na taką stratę dotacji unijnych!!!!!!