Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_____gość

kobieta majaca 1 partnera przed ślubem to d***** ale facet już nie, dlaczego?

Polecane posty

Gość gość_____gość

kobieta majaca 1 partnera przed ślubem to d***** ale facet już nie, dlaczego?

Gość gość_____gość
czemu wyzywacie kobiety które mają jednego stałego partnera z którym kochają sie przed ślubem? wyzywacie je od dziwek i szmat, ale jak facet jedną po drugiej zalicza to jest ok. Dlaczego tak jest? jak jedno wyzywacie od dziwek to i drugie powinno być tak samo traktowane

Gość gość
czemu kobiety są pod tym względem gorzej traktowane?

Gość gość
Obrażasz się na zjawisko nie istniejące, poza być marginesem mieszczących się w promilach. Co innego, gdy mowa o "paniach", które łatwym oddawaniem się chcą budować swą "atrakcyjność". Ktoś sportową sylwetką, inny poczuciem humoru, błyskotliwością intelektu itp, a takowa bezproblemowym dostępem do waginy, lub ust w tejże samej funkcji.

Gość gość
po 1 nikt nie wyzywa kobiet mających jednego faceta po 2 od mężczyzn to Wy kobiety wymagacie jak największego doświadczenia seksualnego. Jakoś nie widzę na ulicach kobiet domagających się prawiczków :P

Gość gość_____gość
właśnie tu widzę że każdą laskę wyzywacie która nie jest dziewicą przed ślubem, choć ma tylko jednego partnera czy też że był to drugi partner (nie mówi tu o kobietach które robią to z byle kim) a jeśli chodzi o zdanie moje i moich koleżanek to większość odpowie że facet doświadczony owszem ale mający za sobą 1/2 ewentualnie 3 partnerki seksualne a niektóre chcą być pierwszymi dla swoich mężczyzn

Gość gość
gość_____gość dziś No ja widzę w realu zupełnie co innego. Dziś pełno jest kobiet przed 25 rokiem życia z dzieckiem, nie będąc nigdy żoną ani narzeczoną. Z doświadczeniem u mężczyzn to zupełnie inaczej im więcej kobiet miał facet tym lepiej widziany i bardziej męski w oczach kobiet.

Gość gość_____gość
mnie właśnie taki facet odpycha :o sama straciłam dziewictwo z facetem który miał 2 partnerki przede mną (choć wolałabym byc jego pierwszą... no ale cóż) dzieci mieć nie zamierzamy, a i ja nie chce mieć ślubu, wole konkubinat