Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz jest ciagle nie gotowy na dziecko

Polecane posty

Gość gość

Ciagle cos najpierw nie mielismy wystarczajaco duzego mieszkania, maz chcial wiecej zarabiac... teraz teoretycznie mamy wszystko zeby zapewnic dziecku to czego potrzebuje. Jednak on twierdzi, ze nadal nie jest gotowy. Ja mam 32 lata, mam stwierdzona endometrioze i biore euthyrox na niedoczynnosc tarczycy. Ja nie chce juz dluzej czekac bo z kazdym miesiacem moje szanse na dziecko tak naprawde maleja. Jak mu uswiadomic, ze teraz jest ostatni dzwonek na dziecko?

Gość gość
czy ty zdajesz sobie sprawe jak wyglada zycie z dzieckiem??? nie dziwie mu sie ze chce pozyc a nie zamieniqc szczescie w nydny dom a zone w matke

Gość gość
Ale kobieto, w swoim zaslepieniu instynktem samicy, ze twoj maz tak naprawde nie chce dziecka...

Gość gość
Zroxum to, ze gdyby chcial dziecko to juz by tego chcial razem z toba, ale kluczy, wykreca sie, szuka wymowek bo jest tchorz i nie ma odwagi ci powiedziec prawdy, ze nie chce dziecka...

Gość gość
Przed slubem mowil, ze chce miec dzieci, nawet mowil o tym czesciej niz ja. Czy wg was dlugo moge jeszcze czekac majac endometrioze i niedoczynnosc tarczycy?

Gość gość
I ma rację. A Ty jesteś niepoważna, jeżeli chcesz go na to namówić. Będziesz żałować, bo zostaniesz sama z dzieckiem i obowiązkami, a on, jeśli tego nie chciał to będzie balował i miał wszystko w... Jeszcze zapłaczesz z powodu dzidziusia, którego tak chcesz.

Gość gość
to po co ją okłamywał? po co założył rodzinę? żeby mieć darmową służącą?

Gość gość
Po co? Bo lepiej od czasu do czasu sobie p******* pewna niezarazona jakis syfem babe, niz ciagle jechac na recznym, albo wciaz wydawac na randki z innymi babami, bez gwarancji, ze da d**y... Zona to wciaz najtansza sila robocza i dostepna dupa, zawsze mozna ja przymusic szantazem, ze to jej malzenski obowiazek i tak facet ma swiety spokoj, a dzieci tak naprawde nie chce, bo gdy facet cos chce to decyduje sie natychmiast. I racje ma tutaj jedna. Jak go przymusi do dziecka, to bedzie samotna matka nawet majac meza, ale poza domem ciagle...

Gość gość
Faceci sa bardzo prosci do rozgryzienia, tylko wy kobiety wolicie zyc zludzeniami...

Gość gość
powinna wytoczyć mu proces o oszustwo!