Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beata Szydło zmiażdżyła Kopaczową!!!!!

Polecane posty

Gość gość
aufidersejn aufidersejn Kopacz Kopacz aufidersejn :classic_cool:

Gość gość
Kopaczowa sama skutecznie zniechęciła do głosowania na siebie. :)

Gość gość
Dość już kłaniania soe Berlinowi i Brukseli. Czas zadbać o polskie i interesy! Głosuję na PIS! Brawo P.Szydło była super wczoraj.

Gość gość
Pani Szydło KLASA! p.Kopacz... arogancja, buta i wielka pycha.. te same błędy co Komorowski. TO KONIEC PLATFORMY

Gość gość
P. Beata pozamiatała :)

Gość gość
Też uważam ,że Pani Szydło pozamiatała przeciwniczke ... pod dywanik! Kobieta z klasą!!!

Gość gość
coś mi się wydaje, że te peany na cześć "Pani Szydło" pisze jedna osoba :D

Gość gość
Smiesza mnie te.lemingo ktore z braku argumentow zarzucają trollowanie tym co chwala p Szydlo :D

Gość gość
nie jestem jakąś zagorzałą zwolenniczką PIS-u, nie wszystko co mają w swoim programie, a raczej w obietnicach mi odpowiada, ale po 8 latach rządów tej zakłamanej antypolskiej hołoty ubranej w najlepsze garnitury, mam dość trzeba zagłosować tak aby tę oderwaną od rzeczywistości bandę odsunąć od władzy głosuję na KORWINA i mam nadzieję, że wejdzie w koalicję z partiami, które zaczną szanować swoich współobywateli i działać tak aby w Polsce zaczęło dziać się dobrze

Gość gość
Ty z 10.39, lepiej kłaniaj się Watykanowi, a jak tak ci się podoba regulowanie przez religię każdej sfery życia i narzucanie kościelnych dogmatów wszystkim, nawet niewierzącym (może ciebie to zdziwi, ale w Polsce są ateiści) to może zamieszkaj w Iranie. Wam wystarczy tylko obiecać obniżenie wieku emerytalnego, kilka stów na dziecko i wsadzanie do więzienia każdego kto ma więcej pieniędzy od was, byście zagłosowali. Do tego globtroter Kaczyński wie, że zawsze znajdą się jacyś "obcy", którymi można postraszyć mieszkańców ściany wschodniej, którzy najczęściej nie wyściubiają nosa zagranicę, ludzie którzy nie podróżują, nie znają świata, nie znają języków to łatwy cel dla Jara. Łatwo im wmówić, że wszyscy są be i przeciwko Polakom. Idolem dla Jaro jest Orban wchodzący Putinowi bez mydła, a przecież ten ostatni ponoć zabił brata Polskęzbawcy. Ludziom waszego pokroju wydaje się, że skumanie się z Orbanem to świetna alternatywa, tymczasem Węgier ma guzik do powiedzenia w europejskiej i światowej polityce, jest groteskowym, śmiesznym populistą. Wy dajecie sobie prawo do decydowania o tym kto jest prawdziwym Polakiem, a jak nie bijesz pokłonów przed klerem toś sługus obcych. Jesteście żałośni z tym waszym sekciarstwem.

Gość gość
Nie no... Trzeba oddać Szydło że zdecydowanie wypunktowała Kopacz i wygrała tą debatę!

Gość gość
Najbardziej Watykanowi to się kłania platforma która po 89r. najwiecej ładuje w kler a w mediach straszy ciemnogrodem... Zakłamana banda.

Gość gość
A PiS w Dudę Beatce Straszydło z charyzmą ameby.

Gość gość
Większość Polaków jest strasznie prosta w obsłudze. Po co się starać, przyjdzie mesjasz zbawiciel i mi da, bo mi się należy, a jak nie chce dać to pewnie Żyd albo Niemiec i najlepiej w kajdankach wyprowadzić o 6 rano nie zapominając o tym o transmisji w TV coby się propagandowo przed elektoratem pochwalić. Elektorat rypający na taśmie produkcyjnej jest uhahany jak się zapuszkuje kogoś lepiej sytuowanego chociaż sam nie robi nic dla poprawy własnej sytuacji. Bimber, kościół, podróże palcem po mapie, lewa renta i się żyje.

Gość gość
Platforma o 5 rano wyprowadzala studenta w kajdankach za strone antykomor :) A jak Lecha obrażano to było ok. PiS nie łapał za wolnośc wypowiedzi tylko przestepcow i kretaczy...

Gość gość
Dla was każdy jest przestępcą i krętaczem, paragraf się znajdzie. Tak chętnie wsadzalibyście do więzienia to dlaczego Kamiński jeszcze tam nie jest? Komorowski, według was, został wybrany przez pomyłkę w sfałszowanym wyborach i nie jest nawet Komorowskim tylko Bredzisławem Komoruskim, ale wy się obrażacie za nazwanie Dudy Nikodemem Dyzmą.

Gość gość
Platforma się sypie. I słusznie że to koniec tej partyjki.

Gość gość
Kopacz powiedziała, ze nasze dzieci zasługują na to by iść wcześniej do szkoły tak jak dzieci w krajach zachodnich...czy ona wie jak wygląda polska szkoła??? Mój pieciolatek dojeżdża autobusem, ledwie wchodzi po tych stopniach do autobusu. W szkole w szatniach brakuje Polek. Jedna szafeczka na dwie osoby. Kurtki zimowe się już nie mieszczą a jedna para butów stoi tam gdzie jest miejsce na czapkę. I teraz z tych jednych butów kapie na kurtki....Stare szafki były ale trzeba było wyrzucić...bo nowe półki są z dofinansowania z UE..wtedy była jedna zerówka teraz są dwie. I tak mamy to szczęście, ze chodzą do południa. Ale świetlicy nie ma. Pięciolatki trzeba osobiście odebrać i wsadzić do autobusu więc dla pracujących rodziców lipa...

Gość gość
Polska w latach 2005-2007 była grosteskowym państewkiem z kłótliwym metra ciętym przywódcą, który sam jest życiowym nieudacznikiem. Potraficie tylko rozwalać i narzucać swoją katolską ideologię reszcie społeczeństwa.

Gość gość
platfusy kretacze zlodzieje trzesa portkami... to i piszą o tych aresztowaniach :D ja jakos sie nie boje aresztowan o 6 rano i spie spokojnie bo jestem uczciwie pracującym obywatelem ktory przez lata jest rabany przez państwo zwłaszcza odkad mamy rzad PełO-PSL. Jedyne lata w których czułem że rzeczywiściemoja sytuacja materialna ma sie ku lepszemu to lata rządów PiS. Niestety przerwane przez propagandę medialną tych mediow ktore sa finansowane przez obcy kapital i którym nie odpowiadało że NASZ rząd realizuje NASZE interesy. I niestety skuteznie im sie udało ludzi omamić. Na szczescie teraz sa inne źródła niezależnej informacji np w sieci i ludzie sie budzą. W niedziele z rodzina glosuje na PiS . Pozdrawiam!

Gość gość
Żaden szanowany i bogaty kraj nie jest krajem katolickim. Wy potraficie tylko patrzeć w przeszłość. Pomniki, zamachy, kłótnie o kawałek blachy tj. wraku samolotu, rozdawnictwo kasy ludziom, którzy sami z robotą na bakier, zaglądanie kobietom do macicy i ludziom do łóżka, bicie pokłonów przed portretem jedynego papieża jakiego uznajecie, tylko to potraficie.

Gość gość
Platforma robiła piątej rano wjazdy do zwykłych ludzi. Było sporo zatrzymań i aresztów pod publiczke przemieszanych z zatrzymaniami przestępców. Antykomor to czubek góry lodowej. Pamiętacie "polowania"na rzekomych terrorystów? Po akcji z Breivikiem a tuż przed Euro jak się podpisywali że to niby tyle nalotów zrobili ludziom. Co drugi to kupował w internecie fajerwerki. Jednego jakiegoś chłopaka młodego który był chory i się leczył psychiatrycznie to w areszcie za jakies głupie wpisy i fantazje trzymali.Leków nawet mu nie dostarczono i się jeszcze jego stan pogorszył. Ci którzy próbują PIS na siłę z takim czymś kojarzyć to są zwykli zakłamani szmaciarze albo totalne połgłówki którym da się wcisnąć każdy kit by poszli i zaglosowali na kogoś przeciw przeciw komuś.

Gość gość
Polska nie jest krajem wyznaniowym i nie bedzie czy bedzie PiS czy lewica czy PO czy inne. Polska jest tylko krajem o tradycji CHRZESCIJAŃSKIEJ (Katolickiej) i żaden szanowany kraj swojej tradycji nie niszczy. Ale lemingom ciezk oto zrozumieć. Bardziej bojąsie kosciola niż złodziejskiego rządu który ich ciagle rąbie... Żenujący poziom intelektualny ... :O

Gość gość
Ty nie masz prawa decydować o tym kto jest "Nasz" a kto"Nie nasz". Czy ci się to podoba czy nie żyjemy w jednym kraju.

Gość gość
Nie zaglosuje na PO,bo to slugusy Merkel i Niemiec, bardziej dbaja o ich interesy niz moje,jako mieszkanca Polski. PIS chce z kolei dac wszystko kosciokowi,a mojej dziewczynie kazac rodzic i uprawiac seks w taki spsob jaki uznaje za sluszne. To niby normalne jest? Ja wciaz nie wiem na kogo glosowac. Petru to drugie PO. Chyba mi Korwin zostaje ha ha