Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SexicaAlicja

Najlepsza pozycja wrzechczasow dajaca najwiekszy odlot ??

Polecane posty

Kobieta leży na łóżku a głowę ma na brzegu łóżka skierowaną w dół a mężczyzna jej wkłada penisa do gardła.

Gość SexicaAlicja
Haha ale żeby tak glowa w dol o nie ;) Miałam na myśli te ktora daje booooski orgazm..

Gość gość
wiadomo ze na pieska tzw od tylu

Gość Pozycja69
69 zdecydowanie. Uwielbiam jak psitka wisi mi nad ustami i moge ja pescic na wszystkie sposoby a jednoczesnie cudowne usta obciagaja mi pałke. 10/10.

Gość grzeczna zona
dla nas najlepsze sa 3: - maż siedzi wygodnie na sofie, ja na nim przodem i kochamy się + mocno pieści i całuje moje piersi - ta jest raczej na początek:-) - leże na boku - noga "od boku na którym leżę" jest wyprostowana, mąż wchodzi od tyłu i przytrzymuje moja zgiętą drugą nogę - cudowna pozycja zawsze 1000% przyejmnosci! - od tyłu z ulubionym elementem przytrzymania moich włosów Cholernie mocna, lubimy na zakończenie:-) Właśnie wczoraj miałam taki pakiecik:-) Polecam!

Gość gość
A teraz gdzie mąż skoro ty jesteś tutaj?

Gość gość
Wrzechczsów to najlepsza jest pozycja na muzgu.

Gość gość
na pieska jest super - pełne oddanie władzy i dominacji faceta, mocna i głęboka penetracja, ale jeden feler który powoduje że może być najbardziej super - nie są widoczne piersi. Dlatego zdecydowanym numer jeden jest na plecach, z szeroko rozłożonymi nogami odsłanającymi szparkę, z podłożeniem dużej poduszki lub lepiej złożonego koca pod biodra. Tak żeby były wysoko uniesione. Facet może klęknąć między udami co umożliwia mu największą moc i głebokie wchodzenie w najbardziej otwartą piczkę. Oprócz tego widzi falujące od każdego pchnięcia piersi i widzi jej twarz w ekstazie. Kopbieta może jeszcze palcami rozwierać się jak najszerzej dla poczucia go jak najgłębiej. SUPER