Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kochanek, normalny temat

Polecane posty

Gość gość

Jak często kontaktujecie się z facetem będąc jego kochanką ? On pisze, dzwoni ? Czy jest między wami duża różnica wieku ? W ogóle jak układa się taka relacja, żałujecie takiej decyzji czy raczej wręcz przeciwnie ? Proszę bez obraźliwych komentarzy. Chce normalnie pogadać na ten temat.

Gość gość
Daruj sobie dziewczyno, nie warto

Gość gość
Pózniej usłyszysz ze jestes minimum jak ja dzis po paru miesiącach romansu po prawie yrzech latach normalnego zwiazku, jestem minimum a tym bardziej sobie daruj faceta z duźą różnicą wieku nawmawia ci kłamstw jak to z żoną juz dawno żyja jak obcy ludzie, to takie h@@@ co sami nie wiedzą co chcą czy żonka czy dupa do łóżka, nie angażuj sie szkoda lat szkoda zdrowia szkoda Ciebie, ułkładaj sobie życie z kimś wolnym,

Gość gość
k****,przestań zakladać k***wskie tematy, mamy w d***e k****arzy,

Gość gość
Dobrze Ci Mała radze mżonki o wielkiej miłośći odstaw na półke między bajki, korzystaj z życia realizuj swoje maźenia pasje cele i nie wp@@:: się w takie bagno nie warto

Gość gość
Pytam, bo weszłam w to... Jest fajnie, nie żałuje, na dzień dzisiejszy boję się tylko jednego...nie chce żeby to była taka jedno lub kilkurazowa przygoda... Jest sporo starszy, różnica wieku - 30 lat.

Gość gośćlalal
Codziennie.. Pisze dzwoni. Oboje jesteśmy po 40,on młodszy o 3 lata.. Nie żałuje, trwa to już ponad dwa lata. Układa się nam bardzo dobrze.

Gość gość
A czy uważacie, że ten facet tyle starszy ode mnie, bardziej doświadczony itp jest w stanie się zaangażować emocjonalnie ? Nie chodzi o miłość, związek itp., ale na pewno chciałabym żeby mu w jakiś sposób na mnie zależało...

Gość gość
Szczerze?wątpie. Jestes dla niego ładnym ciałem,młodym mieskiem...ale to wszystko

Gość gość
Ile Waszym zdaniem taka relacja może trwać ?