Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem lepiej jest mieć 160 czy 180?

Polecane posty

Gość gość

U dziewczyny oczywiście?Jaki wzrost byście wolaly?

Gość 1980m
Oczywiscie 160. Mowi ci to 179 cm

Gość gość
Najlepiej to chyba coś pomiedzy 160-180

Gość mikromala
mam tylko 155 przydalo by mi sie kilka dodtakowych cm ale jak mam wybierac nawet nie miedzy 160 tylko miedzy 155 a 180 to wole to 155 , na codzien widze takie bardzo wysokie kobiety chude wygladaja jak tyczki (chociaz maja w sobie taka kalse ktorej ja nie bede miec nigdy) z kolei jesli jest bardziej zaokraglona robi wrazenie poteznej baby..wszystkie kobiety sa fajne i te 150 i 180 ja jednak wole moje mikro wymiary dobra szpilka i jest ok :)z reszta na plaskim tez smigam i sie nie przejmuje :)

Gość gość
Jako facet pisze ze bym wolal ta 160.

Gość gość
też bym wolał taką 160, są bardziej kobiece, kobiety przy wzroście 180 cm mają stopy takiego rozmiaru, że może mężowi buty pożyczać.

Gość gość
ja bym wolała 180, sama mam niewiele mniej i nigdy nie chciałabym być małym karakanem z krótkimi nogami.

Gość gość
no, ale jakby wybierać 160 czy 170 to kazdy wybrałby tą zgrabną, długonogą, biusciastą 170..

Gość gość
A kto powiedział że mając 160 cm jest się karakanem z krótkimi nogami? Oj złośliwosc i po co to?

Gość gość
Jestem facetem i uwielbiam drobne filigranowe kobietki, a nie wielkie babochlopy bez wdzięku

Gość gość
Najlepiej to 170cm. 160cm to krótkie nogi, i baba też może być wielka, tzn. szeroka. 180 to już trochę za dużo, w szpilkach od kazdego wyzsza.

Gość gość
Moj ideal to 160, ale tylko zgrabna i filigranowa

Gość gość
Lepiej 160. Modelki mają te 180, duże stopy do tego i zauważ, że one nikomu się nie podobają. Nawet chuda ale przy 160 nie rzuca sie tak w oczy i zawsze swojego amatora znajdzie. Zaokraglona to już wgl spoko, a okrągła przy 180 to potężny babochłop

Gość Młoda dziewczyna 96
Ja mam 158cm i jakbym mogła wybrać to bym wybrała 160cm :) lubię być niska, drobna filigranowa :) jestem proporcjonalnie zbudowana, więc nie narzekam ;)

Gość gość
Zaokraglona czy gruba? :D

Gość gość
160 to karakan? Pisała to pewnie wysoka kobieta z bucikiem o rozmiarze 44 :D Znam wysoką dziewczynę która ma nieproporcjonalnie krótkie nogi do tułowia, każdy powie że wysoka ma 179 cm wzrostu ale nikt jej nie powie że ma krótkie nogi bo nie wypada a wygląda to dziwnie. :O

Gość gość
Proporcjonalnie to jesteś gruba karzelku o wzroście 158 :D

Gość gość
Sama jej powiedz, odbiła ci faceta to siedzisz cicho :D

Gość gość
To, że niska jest chuda i delikatna to taki stereotyp, niskie też bywaja poteznymi babochlopami z niemalymi stopkami ;) ale jednak długie, zgrabne nogi to domena wysokich.

Gość gość
Niskie kobiety mysla, ze jak sie spasa to nadal sa slodkie.... blad, nie sa.

Gość Młoda dziewczyna 96
Nie jestem gruba :) mam 88-62-91, noszę XS a nogi mają długość 80cm (mierząc od wewnętrznej strony, od krocza) wiec jestem proporcjonalnie zbudowana :)

Gość gość
To, że ty nie jesteś to ok. Jest tu wiele niskich i grubych kobiet, które np. na siłowni mysla, że nikt nie widzi tego sadła. Na niskim wzroście widać każdy zbędny kilogram....

Gość Młoda dziewczyna 96
Noszę rozmiar 36 buta :)

Gość gość
Niski wzrost i figura klepsydry ujdzie, na spasione niskie gruszki i jabłka to ja już się napatrzyłam, nie dzięki za takie "uroki" :D

Gość gość
mam 160, byłoby fajnie mieć 165, za 180 bym podziękowała ;) nogi mam długie, tułów krótki, dopa jest, cyc jest ;)

Gość gość
36 to jak dzieciok :D 38,39 to tak normalnie... Cycki też masz małe, niski wzrost hmm, nie przekonałaś mnie co do swojej urody....

Gość gość
Niskie gruszki fuj, nie wiadomo co gorsze, czy gruszki czy jabłka, i rozmiar 44 :D

Gość Młoda dziewczyna 96
Jakos nigdy żaden facet nie narzekał na moje ciało :) tak samo na stopy nikt nic nie mówi, a jeden szczególnie miał fiola na moje małe stopki :P Nie rozumiem czemu obrażacie niskie? Nikt tu was nie obraża a wy wyzywacie każda, mnie bo mam małe stopy, a co w tym złego? :P lepsze to niż żebym miała płetwy :) Głupio też by u mnie wyglądały duże piersi :P wystarczy to że mam w sam raz do swojego drobnego ciała ;) idealnie na rączkę są moje 65E ;) Jestem niska i nie mam na ten temat kompleksów, kocham swój wzrost :) A jeśli chodzi o tycie, to próbuje przytyć od paru lat, jak na razie udało mi się przytyć 5kg, co mnie bardzo cieszy :D ale udało się to tylko dzięki tabletkom :P gdyby nie one to w ogóle bym nie przytyła xD a tak to w końcu ważę 46kg :D