Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj 23 letni siostrzeniec zarabia prawie 5 tys zl

Polecane posty

Gość gość

A ja 1700 zł co za wstyd

Gość gość
no to plujta dalej na feministki

Gość gość
zarabia najnizsza krajowa ue tylko w polsce to super zarobek :O

Gość gość
Ale on dopiero kilka miesięcy temu podjął prace i ma 23 lata wiec za kilka lat będzie zarabiał na pewno znacznie wiecej

Gość gość
syn mojej znajomej (tez 23l.) , po studiach wyjechal do anglii i po tygodniu bez pospiechu znalazl druga swoja prace, gdzie na poczatku zarabia 24500 zl, a po po roku ma wyciagnac 28500.... moglby w zasadzie pracowac tam po 3 miesiace, zaledwie, wracac do polski i zyc za minimum 60 tys, ktore by zarobil (po odliczeniu 3 miesiecznego wynajmu+kosztow zycia) ... tu, za te sama prace w pierwszej pracy dostal 2,500 gdzie warunkiem bylo zalozenie wlasnej dzialalnosci :O

Gość gość
5k na łape to normalna kasa w wawie-poznaniu-Krakowie, nawet dla studenta ostatnich lat, warunek-IT i ogarnięcie w konkretnej działce.

Gość gość
To tobie coś się porypało.Matura w liceum 19,licencjat22lata,mgr 24,ale w technikum to już rok później matura,ale i tak mógł mieć jakieś studia licencjackie.Ciekawe,gdzie tak znośnie płacą:-P

Gość gość
Nikt nie ma zamiaru tego oglądć,na chuj mi wirus:-(Samse zrób loda chamie jak se dostaniesz:-P

Gość gość
Ja w wieku 24 lat zarabiałam 4 koła na rękę (Warszawa), miałam wtedy na koncie skończone studia licencjackie. Myślę że to normalna kasa dla wykształconych i w miarę ogarniętych osób w tym mieście, a nie żadne kokosy. Znałam osoby, które do 25 lat potrafiły dobić do 10 tys./msc - praca w korporacji rozpoczęta na studiach, pozniej awans i kasa jest.