Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podjezdzanie dobrym autem do dziewczyny idacej ulica to dobra opcja na podryw?

Polecane posty

Gość gość

np idzie sobie studentka i facet podjezdza mercedesem i mowi, ze ona mu sie podoba i ze on ja podwiezie do slpeu, na uczelniee itp latwo w ten sposob poderwac, zdobyc numer i umowic sie wieczorem?

Gość gość
Na mnie by nie podziałało bo sama mam odlotowy samochód, a to że akurat idę piechotą nic nie znaczy.

Gość gość
latawica by poszła na to porządna dziewczyna nie zależy po co c***anna

Gość gość
- Podjezdzanie dobrym autem do dziewczyny idacej ulica to dobra opcja na podryw? - żenujący

Gość gość
"idzie sobie studentka i facet podjezdza mercedesem i mowi, ze ona mu sie podoba i ze on ja podwiezie do slpeu, na uczelniee itp" .... książkowy przykład debila

Gość gość
na amerykanskich teledyskach laski na to leca, jak jedzie sobie rapper cabrioletem

Gość gość
kiepski.... kiedys poklocilam sie z moim mezem, wyszlam z domu, zeby ochlonac, ide sobie chodnikiem, a nagle podjezdza auto i glos sie pyta: podiwezc cie gdzies, mala?' patzre a to moj facet, bylam tak wk*****ona, ze warknelam NIE i poszlam dalej, za mna szla taka starsza babka i w smiech :P moj facet odjechal :P w domu sie pogodzilismy, ja po prostu musze ochlonac i musze miec na to czas sama ;) ale potem oboje sie z tego smialismy ;)

Gość gość
ja mam swój samochód, nie wiem czemu miałoby mnie to 'poderwać'. może zacznę jeździć za nadobnymi młodzieńcami i ich molestować?

Gość gość
prawie najgorszy z mozliwych.