Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech ktoś wymieni jedną rzecz którą mu ukradła Platforma

Polecane posty

Gość gość
zadowolenie prezesa, ale to akurat dobrze :P

Gość gość
Nadzieję na to że Polska będzie drugą Irlandią.

Gość gość
Nie jestem w stanie wymienić ani jednej rzeczy,którą dzięki platformie mam.

Gość gość
moje ciężko wypracowane pieniadze :O myslisz, ze podtaki 40% same sie nalozyly??? ze sama oddaje 40$ swojej pensji na pier/dolonych zlodziei i nierobow????

Gość gość
Zabrali mi szesciolatka do szkoly

Gość gość
22:28, w PL mamy 2 stopnie podatku: 18 i 32%, więc skąd wytrzasnęłaś 40%?

Gość gość
22:29, STRASZNE!!! W Holandii czterolatki chodzą do szkoły i nikomu krzywda się nie dzieje z tego powodu. 🖐️

Gość gość
dolicz do tego ZUS, NFZ (ktore kolejne galezie zamkneli dla szaraka, skierowanie do dermatologa okulisty, i nie napisze juz o lekarzu 1 kontaktu, ktory dla wlasnej wygody i bezpieczenstwa nawet nie podejmuje sie diagnozy, a kolejka przez skierowania jest na 3-4 miesiace do przodu, bo to w ogole wola o pomste do nieba) itp... placimy podatki w towarach, placimy jak kare za to, ze w ogole pracujemy i jeszcze to samo placimy na koniec roku!!!! widziales kiedys swoj pasek z wyplaty?? to sobie policz ile ci z niej zabieraja :O

Gość gość
Składki na ZUS i NFZ nie są podatkami.

Gość gaajowy
PiS dał mi ulgę podatkową na dzieci. A że wychowywałem czworo, to cały podatek mogłem sobie odpisać. Platfusy zabrały mi kupę kasy z OFE. Mało?

Gość gość
gdyby PO zgodzilo sie na podwyzszenie kwoty wolnej od podatku to byloby ok, ale NIE ZGODZILI SIE!!! najnizsza kwota ma Francja - wiesz ile ma? 5875euro! a polska?? 3091zl.... TO JEST KUR.WA ZLODZIEJSTWO!!!!!

Gość gość
no i co ze nie sa podatkami??? ale z pensji mi kase zabieraja!! i to + podatek wychodzi 40%, ja tej kasy nie mam, ZUS sobie za nia jezdzi do Tajlandii i do Aspen, NFZ lezy i kwiczy, na wizyty czeka sie po pol roku....

Gość gość
No to głosujcie na tych, którzy zreformują ZUS i doinwestują NFZ (z podatków oczywiście), a nie na tych, którzy przed wyborami was ozłocą, a po wyborach kopną w rzyć 🖐️

Gość gość
pieniądze nam kradną! Bo podatki podnieśli a mieli tego nie robić. Kobietą ukradli 7 lat emerytury! A także mieli tego nie robić! BANDA ZŁODZIEJI I OSZUSTÓW!!!

Gość gość
Mojej starej ktora jest nauczycielem zabrali podwyzki. Pis je realizowal a po odebrala. Praktycznie od 2007 roku place w budzetowce stoja. Tyle ze ceny od 2007 roku zmienily sie zznaczaco

Gość gość
kasa z ropy...gdzie jest?? ropa jest najtansza od 2 lat, ale w polsce cena jest stala od 2 lat...jakim cudem???? sprzedaz rentownych cukrowni, akcji KGHM, zamykanie spolek gorniczych mimo, ze przynosza dochod... tego jest tyle, ze az sie rzygac chce i wierzyc nie chce, ze nikt na latarni jeszcze nie zawisl :O

Gość fotel
z Belwederu ukradli jakieś bohomazy i trochę zastawy stołowej.

Gość gość
ale ja w zyciu nie zaglosuje na PiS! i niech mi ręcę pourywa jezeli bedzie to PO :O na petru tez nie, jeszcze czego by banksterowi wladze oddawac :O

Gość gość
zabrali pieniądze z ofe a tam każdy je ma oszustwa afery drogowe amber gold i wiele innych przypominam ze platforma została założone przez masonerie sam załozyciel przyznał sie ze jest masonem był takze doradca Jaruzelskiego platforma została założona z pieniędzy Merkel ciekawe czy i ona jest masonka a masoneria od wieków walczy z kosciołem i polakami

Gość gość
No i co z tego że mason

Gość gość
Życie - ścierwa pieprz...one ! Polskę i spokój w kraju !

Gość gość
Czuję się jakbym do debili gadał. Dziś wróciłem do polski i widzę tylko pis i peo. Przysięgam że jeśli po raz kolejny polacy wybiorą którąś z dotychczas rządzących lub współrządzących partii nie napiszę już nigdy ani jednego konstruktywnego zdania na temat polityki. Przysięgam że już nigdy nikomu nie pomogę choćby od tego zależało jego życie i choćby na moich oczach miał z głodu umrzeć. Przysięgam że już nigdy nie pójdę do urny i zajmę się wyłącznie swoim dostatnim i szczęśliwym życiem i przysięgam że nie będę miał nigdy żadnych skrupułów aby wzbogacić się na krzywdzie już i tak skrzywdzonego polaka. Jeśli po raz kolejny dokonacie takiego samego jak przez dwadzieścia pięć lat wyboru, jeśli ćwierć wieku ru/cha/nia w dupę to dla was wciąż za mało aby zrozumieć że polityk to wasz nieprzejednany wróg to zasługujecie na to abyście zdychali z głodu. Wy, ale najpierw wszyscy których kochacie i za których bez chwili wahania oddalibyście życie. Najpierw oni żebyście choć w chwili śmierci zrozumieli jakimi idiotami byliście przez całe wasze gówno warte życie. Specjalnie wróciłem na te wybory żeby oddać swój głos na kogoś kto jeszcze nigdy nie był u władzy i nie wywodzi się z żadnej z dotychczas rządzących partii ale już powątpiewam czy to miało jakikolwiek sens. Obym się mylił bo to co widzę sprawia że choć szlag mnie na moje własne myśli trafia to uwierzcie mi że nie umiem nie życzyć wam głodowej śmierci. I to takiej w której przed śmiercią dociera do was że sami jej sobie jesteście winni. Jesteście pie/rd/olon/ą polską nacją niewyuczalnych w żaden normalny sposób imbecyli. Takie będę miał o polakach zdanie jeśli wygra pis albo peo albo inna banda znanych już od lat wszystkim złodziei.