Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Gada艂am z facetem na czacie erotycznym..

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

26 lat pochwali艂 mi si臋 偶e zaliczy艂 prawie 200 kobiet. Szok. Nie chce nigdy 偶adnego faceta. To jak opisywa艂 je jak przedmioty. Liczy艂 si臋 tylko on i jego fiut. Sk膮d tacy ludzie si臋 bior膮.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Mo偶e i zaliczy艂, ale podziel przez dwa, i odlicz wirtualne zaliczanie. Im wszystko si臋 wydaje wi臋ksze 艂膮cznie z penisem. A facet 艣ciera. Jak kibel publiczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co konkretnie m贸wi艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
klawiatura przyjmie ka偶d膮 bzdur臋. Napisa膰 mo偶na wszystko. Trafi艂a艣 na erotomana gaw臋dziarza, kt贸ry pewnie nawet nigdy nie ca艂owa艂 si臋 z dziewczyn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli mniej wiecej co 2 tyg mial inna laske ,co w tym dziwnego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te,przygarnial kociol garnkowi.Stalo by u was przed drzwiami dwustu chlopa z palami 20cm to wszyscy by was dymali.Tez lubita sie puszczac jak zabki mlode kurefffki.Troche pokory paniusie bo ino o hooojach myslita.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
199 odejmij siebie, ty w ranking si臋 nie za艂apujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Pewniak
Daje reke sobie uciac ze zdobylbym cie i tamta tez,problem nietkwi w tym ze teraz mozesz sie dobrze prowadzic,miec rodzine itd.Problem tkwi w tym ze wy z natury popuszczacie a przy pewnych okolicznosciach i mojej rozgryfce poprostu bym cie wy-dy-mal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przykro mi ale nie. Nie gustuj臋 w facetach , kt贸rzy dymaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Pewniak
*rozgrywce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Pewniak
Gustujesz ino jeszcze o tym niewiesz.To tak jak mowicie:"Nie kochanie,niemysle o innych facetach",a ile to razy przez mysl przemknela c***ala kolegi,sasiada itd,hihi,wy i ta wasza przyzwoitosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na kafe to wiesz ,,, ka偶dy gieroj, r贸wnie dobrze mog臋 by膰 gejem, i nie s膮dze, 偶eby艣 chcia艂 mnie wtedy dyma膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiesz co mo偶e i wi臋kszo艣膰 tak my艣li, nie wiem. Ale jak si臋 ma faceta marze艅, to 偶aden go nie przebije. Nawet 偶eby klaska艂 stopami jak rubik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Temat zakladala kobieta i pisze z mysla o niej.....a to prawda gej odpada(fuj).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorka nie jest gejem, ja te偶 nie. Tylko na kafe ka偶dy mo偶e napisa膰 jakim jest bad boyem, jak i 偶e jest gejem. To by艂 sens.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Pewniak
Niemozesz byc pewna jutra tak jak niemozesz byc pewna ze niespotkasz kolejnego faceta jak marzenie.Wiem,masz z***biscieeeee ze swoim marzeniem i jestes pewna ze tak chcesz tego teraz,jutro,za 20lat ale to nie znaczy ze tak bedziesz miec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewniak nigdy i zawsze w moim s艂owniku nie istniej膮. Ale jak kogo艣 kochasz to jeste艣 wierny. A jak przestajesz kocha膰, to wtedy mo偶e r贸znie by膰. Takie jest 偶ycie. Nie da si臋 wszystkiego przewidzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Pewniak
Milosc jest dozgonna,jak przestajesz kochac to czyli ze to niebyla milosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mpi艂o艣膰 powinna by膰 dozgonna. Ale nie dopowiadasz za drug膮 stron臋 co zrobi.druga sprawa ludzie du偶o poj臋膰 podpinaj膮 pod mi艂o艣膰, zauroczenie te偶.mi艂o艣膰 buduje si臋 latami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Pewniak
Racja,trzeba rozgraniczyc zauroczenie od milosci.....Czyli mozna zalozyc teraz po twoim wpisie ze mimo iz masz faceta marzen to tak na prawde niewiesz czy ty tez jestes jak marzenie.......W sumie temat rzeka.....a przekomarzac sie nie bedziemy,niniejszym oswiadczam ze jestes porzadna kobieta a ja wcale pewniak nie jestem a maz czyta tez to co piszesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jeszcze nie jest m膮偶, nie nie czyta. Ale znam mnie wi臋c wie ,偶e mo偶e polega膰. A co do twojej tezy, te偶 sie nie dziwi臋. Czasem babki s膮 jak faceci , i te偶 zaliczaj膮. Dlatego teraz takie to wszystko popl膮tane, relacje mi臋dzy ludzmi te偶. I dziekuje za komplement. Mi艂o si臋 rozmawia艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak sie zastanawiam czy z ciekawosci weszlas i rozmawialas z tym casanova?Z pewnoscia rozmowa byla pikantna skoro tak ci sie wyspowiadal.Czasem porzadnym ludziom potrzeba wrazen tego typu by moze czyms zaskoczyc partnera/partnerke.Wbrew pozorom ale ja twierdze,ze na takich forach wiecej sie dowiesz o satysfakcji seksualnej niz z"ksiazek".Ja sam czytam sobie chocby kafe,bo zawsze ktos powazny cos interesujacego opowie ze swojego doswiadczenia gdzie pozniej mozna wyprobowac to samemu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie jestem autork膮, tylk膮 to ta co napisa艂a kibel. A kafe te偶 czytam czasem , bo nie mam za du偶ej wiedzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam pewno艣c 偶e nie k艂ama艂. I jeszcze si臋 chwalil 偶e jednego dnia 2 x z dziewczyna i 2x z kole偶ank膮 w pracy.

Udost臋pnij ten post