Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M21

Sponsor

Polecane posty

Gość gość
Lubisz seks z byle kim i jesteś leniwa do zwykłej pracy To Z Braku Pieniędzy Zrobiłaś Sobie Usprawiedliwienie Na SZMACENIE się

Gość gość
M 21 Mam nadzieję , że to była prowokacja

Gość gość
M 21 Mam nadzieję , że to była prowokacja

Każdy skacze do dziewczyny. Lekarz też jest współwinny. Jej ciało, jej życie.. Kuurewscy moralizatorzy🖐️

Gość gość
pamientaj o konsekwencjach dziecko aborcja smierc

Gość gość
Samansara wiemy,że też masz kureffska nature..więc "trzym zgryz "

Gość gość
Biznes jest biznes Pamiętaj o tym M21

Kuurewska natura siedzi w mojej głowie nie cip/ce, więc nie będę z Tobą się spierać w tym, co komu chodzi po głowie:)

Gość gość
Miałam sponsorów przez całe studia , wiele dziewczyn ich ma. Nie czuję się przez to gorsza.Nauczyłam się sporo o mężczyznach i na pewno nie będę popełniała głupich błędów jak kobiety, które dają poderwać się pierwszemu lepszemu i zostają na lodzie jako samotne matki.

Gość świstak trojański
Swoją drogą ciekawe, czy w niebie oferują jakieś bonusy za opluwanie niegrzecznych dziewczynek na forach, np. dodatkową parę skrzydeł, albo jaśniejsze aureole. Może dobry Bóg powinien był wyposażyć forumowiczów w karty lojalnościowe, żeby mogli nabijać sobie punkty każdym takim postem. ;)

Gość gość
13:10 Faktycznie się dużo dowiedziałaś jak wyrwać frajera którym można manipulować bo mądrego faceta nie oszukasz i nie będzie Cię utrzymywać a ty za jego plecami będziesz się puszczać Tylko cie wygoni i do pilnuje abyś odeszła z niczym. TEGO SIĘ BOISZ A ty chcesz fajtułapę aby zarabiał kasę i był wpatrzony w ciebie jak w obrazek wtedy swobodnie będziesz chodziła na "boki" gdzie tylko chciała.

Gość gość
To co piszesz o tych facetach do seksu to żaden z nich nie jest sponsorem. To są poprostu twoi klienci, którzy płacą za usługę jaką im dajesz czyli seks za pieniądze Dziwka - daje seks -bierze pieniądze -robi to np w samoch TY - dajesz seks - bierzesz pieniądze - robisz to np w mieszkaniu Jaką masz różnicę między nią a sobą ? Inne miejsce pracy ?

Gość gość
Pewnie jest u klienta Wcześnie jest to może ze dwóch da rady obskoczyć Dobre 50 zł więcej

Gość gość
Przecież wszystkimi wami, koguciki forumowe, sterują kobiety. Te głupsze chandryczą się z wami, bo chcecie być macho i głowami rodzin i te mądrzejsze, umiejące tak sterować, że rzeczywiście sądzicie, że bez was by zginęły niebogi a one jakby tylko chciały, to by was sprzedały, do ostatnich kaleson, tylko im wygodnie jak jest, przynajmniej teatrzyk kukiełkowy mają na miejscu. Zauważcie,że prawie wszystkie dziewczyny żyjące w czasie studiów ze sponsoringu, mają się bardzo dobrze, w większości porobiły duże kariery i doszły do dużej pozycji zawodowej i finansowej. Tak samo zresztą jak faceci, żyjący jako utrzymankowie dobrze ustawionych, wpływowych i kasiastych kobiet.

Gość gość
INTERCYZA Panowie ja tak zrobiłem i się teraz śmieję Nie uciekajcie przed małżeństwem Powiedzcie jak wychodzisz kochanie z miłości to w czym problem wrazie jakichś wątpliwości .

Gość gość
C/I/P/O/D/A/J/K/A z Ciebie współczuje osobie która Cię wychowywała zapomniała powiedzieć co to jest moralność-biedna dziewczynka rodzice o mają ją w t/y/ł/e/c/z/k/u nie zaprzeczysz chyba że matka cię nie kocha z ojca też widać p/i/z/d/a skoro z 53latkiem się prowadzasz a skoro Twój lekarz wszystko może to zorganizujcie gang bang pobawimy się razem więcej zarobisz c/i/p/o/d/a/j/e/c/z/ko ;)

Gość gość
a jak żonka siedzi bezrobotna i tylko facet pracuje to też forma sponsoringu. Z tą różnicą, że przy rozwodzie podział majątku