Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeprowadzka

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem prawie 4 lata . Nie jesteśmy po ślubie ani po zaręczynach.Obydwoje pracujemy i planujemy wspólną wyprowadzkę w tej samej miejscowości , tylko ,ze ulicę dalej od moich rodziców. Tylko jest jeden problem ,że moi rodzice nie mogą tego zaakceptować ... Co mogę w tej sytuacji zrobić ? Pomocy ! ?

Gość gość
a kogo to obchodzi co twoi rodzice moga i nie moga akceptowac,to chyba twoje zycie i robisz co chcesz,a rodziece to niech sobie odetna juz ta pepowine od ciebie i niech sie odwala.

Gość gość
Zobaczcie w necie polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI jest bardzo wysoko rozwiniętym krajem na 35 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu

Rodzice raczej muszą się dostosować. Przy przeprowadzce przyda Ci się firma relokum http://relokum-przeprowadzki.pl/ Wiem coś o tym, bo mam przeprowadzkę za sobą. Ludzie coraz chętniej sięgają po ich usługi, bo to tańsze i skuteczniejsze rozwiązanie niż samodzielna przeprowadzka.

Gość gość
Zgadzam się, jestes dorosla i masz prawo decydowac o wlasnym zyciu. Jeśli szukasz taniej i rzetelnej firmy przeprowadzkowej, sprawdz sobie koniecznie oferte http://www.przeprowadzki-marmad.pl/ Sama ostatnio korzystalam z ich uslug i bylam bardzo zadowolona :)

Gość gość
kolejny temat założony by wrzucać spamy a wy się produkujecie tia, panna przeprowadza się ulicę dalej ale potrzebuje firmy przeprowadzkowej :-)