Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klamstwa w CV

Polecane posty

Gość gość

jestem wlasnie na etapie pisania CV i szukania pracy dorywczej w Polsce. Moje zycie ulozylo sie tak, ze sporo czasu spedzilam za granica i dlatego znam dosyc dobrze 2 jezyki obce. Tzn angielski znam bardzo dobrze, niemiecki komunikatywnie. Oprocz tego nie umiem nic :P Mam srednie wyksztalcenie, doswiadczenie w biurze ( staż ), w sklepie , w sprzataniu ( to pomine ), opiece nad dziecmi. Postanowilam troche podkoloryzowac swoje CV wierzac, ze nikt nie bedzie sprawdzal tego dokladnie. Nie staram sie o zadna ambitna prace, wymagajaca wyksztalcenia czy doswiadczenia

Gość gość
Zależy co rozumiesz poprzez podkoloryzowanie. Pewnie nikt nie będzie tego sprawdzał, ale może sie okazać, że będą od ciebie wymagać umiejętności, które przedstawiłaś w cv.

Gość gość
napisz że masz HIV to cie szef nie bedzie bzykał na rozmowie

Gość gość
ja nawet sciemiłam ze mam wyższe wykształcenie i nikt tego nie psrawdzil

Gość gość
"napisz że masz HIV to cie szef nie bedzie bzykał na rozmowie" xxxx Dzięki, dopiszę sobie W polsce teraz sie zdobywa pracę seksem ?

Gość gość
nie. po prostu seks od zawsze był nieformalną częścia obowiązków służbowych. takie potwierdzenie lojalności i uznania zierzchności przełożonych. z choinki sie urwałaś?

Gość gość
Pytanie do Pani, która skłamała, że ma wykształcenie wyższe. Dyplom też masz podrobiony, czy nie zostawiałaś u pracodawcy? Wiesz, pachnie mi tu ściemą, bo dyplom jest konieczny, dla potwierdzenia chociażby długości urlopu. Chyba że pracujesz na umowę zlecenie :P albo w jakiejś firmie krzak :O