Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwasy AHA BHA PHA

Polecane posty

Gość gość

witam! czy ktoś stosował kwasy przy cerze naczyniowej i czy wpłynęło to jakoś na stan rozszerzonych naczynek? słyszałam że kwas migdałowy ładnie wybiela przebarwienia ale czy działa również na naczynka??

Gość gość
proszę o opinie na temat kwasów...

Gość gość
Migdałowy i azelainowy (trochę inna grupa, ale też kwas) się dobrze sprawdzają u mnie, oba ładnie łagodzą naczynka.

Gość gość
a co daje najlepsze efekty? peelingi czy kremy lub inne produkty z dodatkiem kwasów?

Gość gość
a czy stosował ktoś serum azelo-oliwkowe z biochemii urody? podobno dobrze działa na cerę naczyniową. zastanawiam się też nad tonikiem z kwasem PHA. czy ktoś stosował taką kuracje?

Gość gość
Tonik z PHA jest fajny, choć ja nie kupuję tego z BU ale na lato robię sobie podobny od podstaw. Kremu azaleo nie używałam bo kupuję w aptece kwas az. w liposomach, ale spróbować możesz jak najbardziej. Jeszcze polecam liposomy na naczynka, też świetna rzecz :)

Gość gość
nie słyszałam wcześniej o liposomach, ale poczytałam trochę i brzmi nieźle:) teraz muszę zebrać wszystkie informacje do kupy i wybrać dla siebie najlepszą ,,kuracje'' :)

Gość gość
kuracja fajne, ale radzę co jakiś czas robić badania krwi, żeby kontrolować stan, dobre laboratorium można znaleźć na www.badamysie.pl korzystając z tego idziesz bez skierowania i płacenia, a jak poprosisz to wyniki dostaniesz mailem :)