Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochany

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam pewien problem ,mama dzieje ze mi pomożecie :) Chodze do 3 klasy liceum,w klasie mam pewną koleżankę nazwijmy ja X :D Z X znam sie dobrze,sporo piszemy...no sporo moze to duzo powiedziane,ale 1 czy 2 razy w tygodniu głównie o szkole,choc od jakiegos czasu zdarzały sie roznw inne tematy (od kolo miesiaca) ,przejawialy sie w tym zboczone rozmowe w większości podsuwane przez nią.Nigdy nic do niej nie czulem,wiadomo -bardzo ladna,mila,otwarta,inteligenta dziewczyna,ale do tad kiedy nasze rozmowy czy to w szkole czy na fb wyszły po za temat szkoly/lekcji zrozumialem ze cos do niej czuje.Im czesciej ja widzę tym moje zauroczenie do niej wzrasta.Zawsze gdy jest blisko jakos tak lzej na serduchu:D Nigdy nie spodziewałem sie ze coś do niej poczuje,a tu masz...po pomad 2 latach jak grom z jasnego nieba.Od jakis 2 tygodni,zauważyłem ze jest ona dla mnie trochę oziebla,trzyma mnie na dystans ooo tak najlepiej to bym okreslil.Moze inni tego nie widza,ale ja to zuwazylem,gdyz jednak byli w dosc bliskiej znajomosci. Zdarza sie ze w czasie lekcji obroce glowe na deugi koniec sali i spojrzymy sobie w oczy tak mniej wiecej na ok2-3 sekundy.Czasem z usmiechem na ustach,czasem bez.Zuwazylem również ze trochę inaczej sie zachowuje niz zwykle,na ogol jest to energiczna dziewczyna,ale od kilkunastu dni,cos jest nie tak.Jak juz wspomniałem,osoby z zewantrz (inni z klasy) niekoniecznie to moga zauwazac,ale ja od razu to wypatrzylem.Co mam dalej robic??? Na dziewczynie tej mi bardzo zalezy? Co moze oznaczac jej zachowanie ???? Pomocy!!!!

Gość gość
Pomóżcie chłopakowi!!! Ja facet,nigdy choćbym chciał nie ogarne tak tej sytuacji jak wy drogie dziewczyny!!!!

Gość gość
Dzięki za wsparcie kolego ;) Proszę pomóżcie :)

Gość gość
Skoro caly czas rozmawiacie to zapytaj jej czy wszystko w porzadku, powiedz ze zauwazyles ze jest jakas inna, smutna. Zaoferuj jej swoja pomoc i wsparcie, na pewno doceni ☺️

Gość gość
A dlaczego zmieniła tak przygladajac się sytuacji nastawienie do mojej osoby ? Jak powiedziałem,troche dystans :)

Gość gość
Ta jak zaczęła pisać zboczone teksty to się zakochał. Dzieciaku nie masz pojęcia o miłości. Żenada autor.