Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owłosiony

Owłosiony brzuch i klata w liceum

Polecane posty

Gość owłosiony

Niby nie powinienem się tego wstydzić, bo to naturalne, że włosy rosną na klacie i brzuchu u faceta w pewnym wieku, ale w pierwszej klasie? Czy to nie za wcześnie? Za bardzo nikt nie ma aż tak jak ja. Mam po prostu zarośnięty brzuch i włosy na klatce. Włosy są długie i ciemne, a na brzuchu do tego dość gęste. O nogach już nawet nie wspominam. Ale wstydzę się tego. Na wf staram się przebierać, żeby nikt nie widział.

Gość gość
w tym wieku to żaden wstyd.

Gość gość
nie jest za wczesnie i nie pozbywaj sie ich, dziewczyny leca na gobeliny na klacie :) a jak sie z ciebie smieja koledzy na wfie to dlatego ze zazdroszcza, sami pewnie maja dwa wlosy na krzyz i uwazaja ze to norma

Gość owłosiony
Czyli powinienem zaakceptować swój owłosiony brzuch i jak gdyby nigdy nic przebierać się na wf? To chyba jednak niewykonalne. Może gdybym miał taki owłosiony na studiach, albo jeszcze później, ale w liceum?

Gość gość
nie jest za wcześnie

Gość owłosiony
Wstydzę się przecież tego owłosienia. Mówiłem, że na brzuchu jest gęste, ciemne a włosy długie.

Gość owłosiony
w tej kwestii niestety nie zmienię zdania. Wstydzę się i tyle, na wf przebieram się tak żeby nikt nie widział, a raz mi się nie udało i się śmiali ze mnie.

Gość owłosiony
Żeby był podobny i do tego w moim wieku, to chyba się nie uda. Jeżeli ktoś chce, to może znaleźć, to powiem, czy podobne, czy mniej czy więcej.

Gość owłosiony
Brzuch mam trochę bardziej owłosiony niż ten na zdjęciu po lewej, ale klatę mam sporo bardziej zarośniętą.

Gość owłosiony
Pisałem, że jestem w pierwszej liceum. To drugie zdjęcie bardziej zbliżone do mojej klaty, tyle że mi kłaki wystając zza podkoszulka, więc rozumiesz.

Gość owłosiony
Przepraszam, nie zauważyłem pierwszego zdjęcia. Mam podobnie jak ten na pierwszym zdjęciu. Ten co trzyma ręce w górze.

nie rozumiem .... czasem nie gol klaty,bo sobie zrobisz większą krzywdę. Zaakceptuj siebie.Może koledzy będą to krytykować,ale kobiety lubią zarośnięte klaty :) to jak jest podobnie do pierwszego zdjęcia to jesteś miut i orzeszki :classic_cool:

Gość owłosiony
Serio? Nie jest za bardzo zarośnięty mój brzuch i klata? Nie spodziewałem się takiej odpowiedzi. W klasie kumple się śmieją. Spróbuję się nie przejmować.

Gość owłosiony
ale duże owłosienie mam, prawda?

Gość owłosiony
Mimo wszystko wstydzę się brzucha i klaty, spróbuję się nie przejmować, ostatecznie nikt nie musi tego widzieć. Nie pisałem tego wcześniej, bo uznałem za błahe, ale nogi mam okropnie zarośnięte a ich przecież nie schowam na wf. Strasznie, ciemne, dość długie włosy mam na nogach.

Gość gość
czego jak czego, ale owłosionych nóg facet się wstydzić nie powinien.

Gość gość
Zaraz Ci pewnie ktoś napisze w ramach trollingu, żebyś się wydepilował, bo kobiety wolą wydepilowanych :P