Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owłosiony

Owłosiony brzuch i klata w liceum

Polecane posty

Gość owłosiony
Nikt nic nie powie na temat zarośniętych nóg u faceta w moim wieku? Osobiście mi nie przeszkadzają te włosy, ale kumple się śmieją, zresztą jak mówiłem przez brzuch i klatę też, ale nóg nie schowam na wf.

Gość gość
Ale czego oczekujesz od nas ? Albo zaakceptujesz to owłosienie albo zacznij się depilować ;) , co możesz jeszcze zrobić ? Ludzie Ci przecież piszą, że jest O.K.

Gość owłosiony
Może to niepotrzebne, ale wstydzę się swoich strasznie owłosionych nóg. Wiem, że facet nogi powinien mieć zarośnięte, ale nie aż tak.

Gość gość
nie ma się czego wstydzić

Gość gość
to normalne

Gość owłosiony
Cześć, dawno mnie nie było na forum, założyłem ten temat w 2015r. Jeżeli ktoś nie pamięta, chodziło o to, że wstydziłem się swojego owłosienie na klacie, brzuchu i na nogach. Muszę przyznać, że komentarze mnie troszkę pocieszyły, ale na krótko. Ostatnio nogi mam naprawdę mocno owłosione, pod pachami istny busz, a od kilku miesięcy muszę golić się na twarzy i to codziennie, bo broda rośnie. Problem w tym, że brodę mogę ogolić, ale co z resztą? To owłosienie nie pasuje mi do markowych ubrań, a każdego dnia bardzo rzadko widzę chłopaka w moim wieku, który by miał choćby nawet nogi tak owłosione, jak ja. Wydaje mi się, że wszyscy muszą się ze mnie okropnie śmiać. Przepraszam, że odnawiam temat, ale jest dla mnie bardzo ważny i liczę na komentarze.

Gość gość
Nie przejmuj się wyśmiewaniem, pewnie ci się tylko wydaje, a że facet ma trochę owłosienia to nic dziwnego. Głowa do góry ;)

Gość gość
Ja tam lubię facetów z owłosionymi nogami :))

Gość gość
Żarty sobie robisz? Przecież to jest właśnie męski wygląd, ty się z nich śmiej, że są pipami bez owłosienia. Pod pachami możesz podciąć i w okolicach genitaliów, ale klatkę, brzuch, nogi i ręce zostaw, a na twarzy też sobie przycinaj maszynką elektryczną, żeby mieć taki zarost 2-dniowy

Gość gość
Ja nie wiem, w czym ty widzisz problem? Jesteś facet, to masz owłosienie, sprawa jest prosta, chyba, że zbytnio dbasz o wygląd, możesz ogolić nogi, jak chcesz, teraz większość chłopaków tak robi.

Gość owłosiony
Problem w tym, że uważam, że jestem na młody na takie owłosienie, mam dopiero 18 lat, to przecież mało, jakbym miał 40, to by mi było obojętne.

Gość gość
Właśnie teraz jest czas na cieszenie się swoim owłosieniem, po 40-stce to będziesz siwiejący, łysiejący, wiotczejący :D

Gość gość
Klatę powinien ogolić bo to obowiązek męzczyzny tylko brudasy nie depilują klaty.

Gość gość
Mnie brzydzą włosy na klacie dlatego depiluje jak zadbany men.

Gość gość
Ja znam wielu chłopaków w moim liceum, którzy od dawna mają włosy na nogach, pod pachami, a co czwarty w drugiej klasie, co drugi w trzeciej ma brodę. Jak widać, to nic dziwnego.

Gość gość
Ciesz się z owłosienia bo to męskie

Gość gość
Prawdziwy men ma włosy tu i tam, a goli tylko na twarzy, jak mu się chce

Gość owłosiony
Minął prawie rok. Przepraszam, że odnawiam znowu temat, ale to mój straszny kompleks. Teraz to muszę codziennie się golić na twarzy, bo zarost zgrubiał. Nogi mam zarośnięte, pod pachami po prostu dżunglę, a ostatnio brzuch i klata też solidnie zarośnięte, no może nie aż tak bardzo. Ostatnio nawet na palcach u stóp. Prawdziwy koszmar, zwłaszcza, że stopy mam teraz numer 47. Co ja mam zrobić? Wszyscy na mnie dziwnie patrzą i się śmieją. Nikt w moim wieku nie ma nawet tak zarośniętych nóg. Ostatnio kilka razy goliłem pod pachami, zastanawiam się nad nogami... W sumie uważam, że owłosienie jest naturalne u facetów, ale może jak mają 40, czy 50 lat. Trzydziestolatkowie nawet mają gładkie nogi. Taki mam kompleks.

Gość gość
Jesteś facet, to jesteś zarośnięty, krótka piłka. Albo zaakceptujesz, albo sie bedziesz zamartwial bez sensu

Gość gość
Zadbany chłopak powinien mieć gładkie nogi, ewentualnie delikatne, jasne włoski i może kilka włosków na klacie. Pod pachami powinno być gładko, na stopach też. Teraz wszyscy zadbani mężczyźni się depilują, bo nie chcą wyglądać jak z XIX wieku.

Gość gość
Aleś ty durny chłopie. Jesteś facet i tyle. Przypakuj i będzie git. Wpisz sobie w google - Doumit Ghanem instagram i zobacz se gościa. Jest zbudowany i owłosiony, ma brodę i jak widać się nie wstydzi. Jest męski. Wykorzystaj tę "wadę" i przekuj w zaletę kurde. Chłopie powodzenia