Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała czarna5

ludzie koło 30 gdzie znaleźliście partnera partnerkę

Polecane posty

Gość mała czarna5

Czy kobieta bez dzieci przed 30 po 11 letnim związku ma szansę ułożyć sobie jeszcze z kimś życie? Jak tak to gdzie można spotkać partnera?

Gość gość
Podobno na kafe mozna:D

Gość gość
Można.Nawet po czterdziestce. I mając dzieci. Jak i gdzie to zwykle kwestia przypadku, bo szukanie na siłę rzadko działa. Internet jest miejscem dobrym do znalezienia , jak każde inne.

Gość gość
Tez bym chciala wiedziec... jak zakladam podobne tematy, to mi zarzucaja ze trolluje ;/

Gość gość
Spotkać to można człowieka/faceta, a to czy stanie się twoim partnerem to trochę trudniejsza sprawa ;) Trzeba wyjść do ludzi, poznawać nowe osoby, rozmawiać, cieszyć się życiem i nie szukać na siłę.

Gość gość
Ja poznałam swojego miska przez internet, lubię pisać z innymi niezobowiązująco i przypadkiem trafiliśmy na siebie, dużo ze sobą pisaliśmy, okazało się że mieszkamy blisko siebie i postanowiliśmy się spotkać, a dalej samo się wszystko rozwinęło, choć żadne z nas nie szukało wcale partnera :)

Gość gość
Chyba tylko portale randkowe zostaja w tym wieku ;/

Gość gość
Pewnie że kobieta bez dzieci przed 30 po 11 letnim związku ma szansę ułożyć sobie jeszcze z kimś życie... takie same szanse jak mężczyzna przed 30 który nawet nigdy kobiety za rękę nie trzymał. Zostają już tylko dzifki i seks za kasę...

Gość gość
szukalam w typowych miejscach, nie mam nikogo. czas umierac

Gość samiec_alfa9
Ja znalazłem w wieku 35 lat. Wcześniej nie miałem nikogo. Tak więc może jednak warto żyć.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Bardzo wiele osob znalazlo partnera/partnerke na kafe.

Gość gość
Też w sumie mnie to interesuje. Mam 26 lat, zawsze byłem sam. Próbowałem szukać, ale nigdy nie nie udawało. Zawsze słyszałem "znajdziesz lepszą" albo "nie przyszedł na Ciebie jeszcze czas". Obawiam się, że raczej nigdy nie będę w żadnym związku, a moje życie będzie puste jak dziurawa beczka.

Gość gość
a to nie jest tak, że sami pajace z odrzutu mi zostali? sorry, ale takie przekonanie mi wtłaczał do głowy były i koleżanki

Gość gość z 19 11
Ciężko powiedzieć czy sami. W sumie w mojej miejscowości ciężko kogoś poznać. Jak już kogoś próbujesz to dowiadujesz się, że ta osoba już w związku.

Gość gość1111111112
Ja swoją żonę znalazłem na fb przeglądając znajomych kuzyna :) Zaprosiłem ją do kina i kawiarni i jesteśmy już małżeństwem

Gość gość
u mnie szukanie na fb itp odpada, zresztą nie chcę szukać, tylko zastanawiam się czy jeszcze są szanse na życie z kimś

Gość Zuzanna Amelia ææ
Te osoby , o ktorych ja wiem znalazly sobie kogos na kafe , w pracy , w sklepie , na uczelni , w parku. Znalezc mozna wszedzie. Ale jak i poprzednicy nie polecam szukania "na sile". To na pewno nic nie daje.

Gość gość
Mnie, stworzony dla mnie facet znalazł na badoo. Przypadek, a miłość kwitnie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
No widzisz. Jak ktos ma kogos znalezc to znajdzie. Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Oczywiscie ci siedzacy caly czas tylko przed kompem maja mniejsze szanse , ze nagle ksiaze z bajki zapuka do ich drzwi.

Gość gość
Zgadza się. Oboje 40+, więc raczej nie na temat, ale jesteśmy przykładem, że wszędzie można. Można też przegadać tysiące godzin, przeczytać miliony literek będąc zalogowanym na wielu portalach, zaliczyć wszystkie możliwe imprezy, wypić kawę we wszystkich kawiarniach w promieniu 20-tu km, i mieć repertuar kin w małym palcu... i nic. Bo i tak będzie co ma być... I może zachwyci Cię uśmiech faceta zbierającego pomarańcze , które rozsypią się, gdy będziesz biegła na przystanek... zjecie je razem... i już zawsze będziesz się uśmiechać czując ich zapach...

Gość gość
19.50 piękna historia, pozytywna i dająca nadzieję

Gość gość
Dziękuję. Bo z wiekiem uczymy się doceniać małe szczęścia.Spotkakiśmy się przypadkiem, zaiskrzyło... Pal sześć dzielącą nas odległość.Jest mnóstwo możliwości. Jazda pociągiem na spotkanie uskrzydla, bo przecież na peronie On, dzwonek telefonu wywołuje dreszcze, każda literka cieszy. Słyszę :" Napisz codziennie choć kropkę, żebym wiedział, że jesteś..." i wiem, że mogę wszystko.