Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach w glanach?

Polecane posty

Gość gość
Glany są z******te. Nawet nie trzeba patrzeć pod nogi :P fajnie sie depcze po szkle i po nogach ludziom w autobusie.

Gość gość
ale po co kogoś deptać?

Gość gość
a co do cyber gotów, z******ty styl, tylko upierdliwy na co dzien. To sa raczej ciuchy do klubow

Dziś po południu słuchałam jednym uchem TV i był jakiś program w tv w którym chyba dyskutowano o uzależnieniach i jedna z gości powiedziała takie coś "No jak ja byłam młoda to się zadawałam z takim towarzystwem, metal, glany i oni strasznie palili papierosy i pili!", a prowadząca na to mniej więcej tak odpowiedziała "Tak pamietam, było kiedyś coś takiego, był taki zespół Europe i jego fani to byli metale!" a ta laska zaczeła się usprawiedliwiać "No, ale ja nie paliłam z nimi tych papierosów, oni palili, byłam w takim towarzystwie ale ja nie paliłam! tylko oni palili nosili glany i tak dalej" a prowadząca znowu "No, ale taki zespół Europe wtedy był, pamiętam, to byli ci metale!" Za kazdym razem gdy słysze coś podobnie głupiego, to przypominam sobie czemu już nie oglądam i nie lubie telewizji :D to było chyba tvp2. Nie wiem czemu napisałam o tym akurat tutaj, ale debilizm tej rozmowy mnie dobił i musze się z tym podzielić z większym gronem osób :classic_cool:

Gość gość
20.17 Nie mówię że specjalnie. Czasem się zdarza i wtedy jest dość śmiesznie. Bo ja nic nie czuje jak ktos mi stanie na nogę a jak ja komuś to na pewno poczuje :P

Gość gość
akurat sluchanie europe jest bardziej rakotworcze niz papierosy. ale prawda, metale pala...moj pali jak mala lokomotywa :/

Gość gość
Tylko czarne glany są naprawdę funny i mroczna załoga nosi je na nogach;-)

Gość gość
i teraz będę siedzieć i to nucić :D