Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach w glanach?

Polecane posty

No te z linku to jest jeszcze większe szkaradztwo niż się spodziewałam, czyli w sumie miałam racje :P A spodziewałam się takich butów jakie noszą policjanci, czyli i tak brzydkich.:P Nie wiem, jak można uważać takie buty za ładniejsze od zwykłych glanów, ale szanuje twój gust. :D

Gość gość
noszę, kocham, uwielbiam :) mam takie typowe glany ( 3 pary) i dwie pary martensów. Jestem raczej szczupła ( 43 kg przy 160 cm) więc w 95 % noszę je wraz z rurkami. kocham ten styl.

Gość gość
Kaśka - bo jak mówiłam, mnie klasyczne glany się nie podobają. Te wojskowe są dla mnie po prostu praktyczne (wybór np. na zimę, chociaż zamiast tych kupiłam buty New Rock'a i motocyklowe)

Gość gość
też nie przepadam za sportowym obuwiem, mam jedną parę dla wygody i tyle. Za to mój chłopak lubi swoje adidasy na równi z glanami.

Gość gość
Mam glany,ale nie chodzę,bo nie da się w nich prowadzić samochodu i czuję się w nich jak w butach narciarskich bez nart.Czasem chodzę w martensach,już lepiej.Glany są ciężkie,3 lata w gimnazjum chodzenia wystarczy.Podobają mi się u kogoś,szczególnie te przecierane na inne kolory

Może to kwestia przyzwyczajenia. Mi od bardzo dawna glany kojażą się z czymś fajnym, bo zawsze fajni ludzie je nosili, wiążą się z nimi różne moje fajne wspomnienia, mam głęboko zakorzeniony sentyment do nich :P Buty glanopodobne nie mają tej zalety dla mnie. Nawet w martensach nie podoba mi się, że nie widać w nich gdzie zaczyna sie stalowy nosek, bo w normalnych glanach widać wyraźnie. :D

Nigdy w życiu mi glany nie przeszkadzały w prowadzeniu samochodu, ale najwidoczniej kiepskiej baletnicy... Przez wiele lat chodziłam w glanach, do dzisiaj mam 12 i 18, ale teraz już rzadziej mam je gdzie założyć. Wolę szpilki, które są moim codziennym obuwiem.

Gość gość
większość martensów nie ma stalowych płytek :P Haze - a pomyślałaś, że ktoś może mieć inny kształt stóp niż ty i dlatego glany są niewygodne dla tych osób?

Gość gość
zobacz sobie te buty new rock'a :P

Nie, nie podoba mi się. Wygląda to dla mnie jak jakieś tandetne i przerysowane glany, dobre dla jakichś cybergotów czy innych apokaliptycznych kowbojów :D Tzn. ja nawet lubie oglądać takie przerysowanie i kicz u innych, i chciałabym kogoś zobaczyć w takich butach, ale sama bym takich nie założyła.

Gość gość
Fuj, styl "cyber goth" to ogólnie wiocha i tandeta :O

Mi się to czasami podoba(aczkolwiek nie w u mnie samej, nawet hipotetycznie tego nie rozważam :classic_cool: ), chciałabym po prostu aby w Polsce było więcej takich "nietypowych" ludzi, bo na razie wszystko zmierza ku temu by wszyscy byli ubrani tak samo, modnie, i nie było takich dziwaków :P Dziś żeby się "bardzo wyróżniać" i byc jak ufo to wystarczą czasem nawet dredy albo włosy w nietypowym kolorze, a taki styl, cyber goth, to coś co nie ma szans zainstnieć na szerszą skale w polskiej rzeczywistości xxi wieku :P

Gość gość
Moja koleżanka ma te buty z linku i wygląda w nich świetnie. Ja wole klasyczne glany. Na mnie się ludzie patrzą jak na zjawisko paranormalne :P ja jestem akurat punkową chociaż niektóre elementy gotyckie mi się podobają np.gorsety w stylu wiktoriańskim.

Gość gość
Uwielbiam glany :) są z******te.

Gość gość
Kasia - podoba mi się to określenie! Chętnie będę apokaliptycznym kowbojem. a te buty wbrew temu jak ciężko wyglądają są z***biście wygodne. - Moor

Gość prawictwo pospolite 152
mi sie kobiety w glanach kojarzą z .. Dominami Cos jak sado maso ?

Gość gość
"Dziś żeby się "bardzo wyróżniać" i byc jak ufo to wystarczą czasem nawet dredy albo włosy w nietypowym kolorze" x to ty chyba na jakiejś zapadłej wiosce mieszkasz

Gość gość
A co lubisz to? Chcesz to mogę cię pokopać tylko nie wiem jaki będzie tego efekt :P

Gość gość
czyżbyś w gimnazjum dostał z glana od jakieś punkówy?

Gość prawictwo pospolite 152
wiem , że nie są , ale też czarne

Mi kobiety w glanach również bardzo się podobają. Są 10/10 :) Chętnie wylizałbym którejś szparkę nocą na cmentarzu :)

Gość gość
kalosze też mogą być czanre

Gość gość
Hahaha pomylić glany z burdelowymi kozaczkami.