Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Parę pytań o cipcę

Polecane posty

Gość gość

Od razu zaznaczę że temat jest poważny jestem facetem i pewne rzeczy mnie ciekawią ale nie mam jak ich sprawdzić dziewczyny też nie mam wiec nie mogę zapytać mam kilka pytań od nośnie waszych c**ek 1. Czy jak macie okres to czujecie jak krew wypływa i czy ona leci ciągle w małych ilościach np po kropelce czy leci raz a dobrze czyli czy poprostu raz na jakis czas w ciągu dnia jest taki sik krwią? 2. Czy zdarza się wam podmienić gdzieś w miejscu publicznym np autobus, przystanek czy szkoła, czy wtedy wasza cipka robi się mokra i odczuwacie dyskomfort bo jak chłopakowi stanie z nienacka to jednak trochę uwiera 3. Co czujecie w cipce w czasie orgazmu po masturbacji a co po stosunku czy jest jakaś różnica. 4. Czy w czasie masturbacji prysznicem lub kąpieli nie napływa wam troszkę wody do środka? 5. Co czujecie jak facet spuści się wam do środka czujecie jak sperma rozpływa się tam w środku? 6 Co się dzieje z cipką w czasie podniecania się? robi się mokra i wargi się rozszerzają czy cos jeszcze? Dzięki z góry za odpowiedzi