Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NADIAAAAAAA

Widzisz kreskę ?

Polecane posty

Gość NADIAAAAAAA

Cześć : ) Chciałabym się podzielić czymś z Wami. A więc 17 dni nie mam okresu. Ten test który załączam razem z postem file:///C:/Users/niedobrzylec/Pictures/20151020_185128.jpg robiłam 3 dni temu i nie wiem co o niej myśleć? Czy nie za słaba ? W pierwszej ciąży miałam dwie grube krechy. Byłam u ginekologa 6 dni temu i powiedział że prawdopodobnie ciąża ale jeszcze za wcześnie żeby potwierdzić i za 8 dni mam kolejną wizytę : ) Boję się troszkę. Myślicie, że to ciąża? Oby to nie był pusty pęcherzyk : /

Gość gość
myślimy, że jesteś głupia:O

Gość gość
Aha , fajnie. No dzięki za odpowiedź. Bardzo pomogliście ; ) MASAKRA

Gość gość
a jak mamy ci inaczej pomóc idiotko? gdzie niby zdjęcie tego twojego testu? bo, ze na twoim komputerze to wiemy:D

Gość gość
Mistrzyni internetu po prostu

Gość gość
tak nikt nie zobaczy zdjęcia. Musisz wrzucić fotkę na fotosik albo imageshack a potem dać tu link. Na twój komputer nie zajrzymy.

Gość gość
Kurde nie ten link XD ale od idiotek od razu ? Sorry ale jak bym wiedziała że tu takie bydło siedzi w życiu bym nie dodała postu na tą stronę tylko poszukała jakąś inną..... no ludzie bez przesady...

Gość gość
ja dzis robilam sobie test i tez mam bladą kreske. mam nadzieje tez bedzie dzidzius :)

Gość gość
wklej normalny link, to zobaczymy co z tą kreską ;)

Gość gość
No to pokarz teścik ... Nam tym normalnym:) mój pozytywny był 22 czerwca:)

Gość gość
Jest kreska. Z każdym dniem będzie wyrazniejsza. Jesteś w ciąży

Gość gość
Dzięki za odpowiedź! Miłego wieczoru. Pozdrawiam : )

Gość gość
Widze!gratuluje! Ja tez dzis robilam test po 13 dniach bez okresu i jedna krecha

Gość gość
Jedna kreska ? Pragniesz być w ciąży ?

Gość gość
jeśli jeszcze kiedykolwiek zajdę w ciąże, to pragnę na teście zobaczyć 2 grube kreski. Już nigdy w życiu nie chcę widzieć takich bladych cieni :(

Gość gość
Bo z doświadczenia swojego i koleżanek wiem, że nigdy ni przynoszą nic dobrego :( Szczególnie te robione kilka dni po terminie miesiączki powinny być mocne.

Gość gość
no właśnie ! i dlatego ja tak samo robiłam test i boję się ze jest za słaba ... ; < zobaczymy co lekarz powie

Gość gość
Po 17 dniach spóźnienia to powinny być 2 grube krechy a nie takie delikatne ledwo co. A cykle masz jak długie i czy są regularne?

Gość gość
Zrób bete z krwi. Zobacz ile wynosi i powtórz po 48h żeby zobaczyć jak przyrasta. Wyniki możesz też pokazać ginekologowi.

Gość gość
byłam u ginekologa 6 dni temu i okazało się za wcześnie by potwierdzić ciąże. Widziałam tylko że miał coś zmierzone na USG. I martwię się tą słabą kreską. Wcześniej byłam w ciąży i były 2 grube krechy... ! ale po ciąży okres bywał różnie.. 2 lub 3 dni spóźnienia.. cykle trwały czasem 28 dni , 31,33 , 30 i tak mi się pomieszało.. czekam z nie pokojem bo nie chciałabym poronic znowu przez pusty pęcherzyk ... na szczęście mam już jednego zdrowego synka : )

Gość gość
czyli regularne cykle. Cóż, warto zrobić betę jak ktoś radził a tak poza tym pozostaje tylko czekać.

Gość gość
Zdarzają się przypadki że sikany w ogóle ciąży nie pokazuje, a jest. Trzeba być dobrej myśli:)

Gość gość
spokojnie, kreska moze byc slabsza, gdy mocz jest bardziej rozwodniony, moglas zwyczajnie wiecej wypic przed zrobieniem testu, mi w obu ciazach, nawet juz ponad 6tygodniowych wychodzily slabe kreski i mam dwoje zdrowych dzieci, pozdrawiam

Gość gość
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy! Życzę każdej z Was miłego wieczoru. I nie którym pomyślności z 2 kreskami na teście. Pozdrawiam : )

Gość gość
Poryczałam się i leżę i nie wstanę, tylko nóżkami Macham:-D mistrzyni neta :-P Jak na partycji C to oczywista oczywistość ze na twoim komnie widzimy cień cienia kreski. Trzymajcie mnie bo wyję :-D