buuu23 0 Napisano Październik 20, 2015 Jestem z moim chłopakiem od ok. 3 miesięcy. Chyba Go kocham , ale od samego początku nie spodobał mi się fizycznie. Miałam nieco inne wyobrażenie o tym jak będzie wyglądał mój partner i może dlatego.. Jest stosunkowo niski, bo ma 175 cm wzrostu i prezentuje inny typ urody niż mi się podoba. Pokochałam go za dobre serce i za uśmiech. Jednak czasami irytują mnie jego zachowania, stara się być czuły, ale czasami w sposób, który mnie denerwuje. Dzisiaj chciałam się z nim rozstać, bo szkoda mi takiego fajnego chłopaka, mógłby znaleźć sobie inną, która doceniłaby Go tak jak ja nie umiem. Niestety On powiedział, że innej nie chce i prosił, żebyśmy dali sobie jeszcze szanse, żebym się zastanowiła , widziałam jego ból w oczach i w samym głosie, nie potrafiłam odmówić.. Ale nadal nie wiem czy nie zerwać... Boje się, że oboje w tym związku będziemy nieszczęśliwi.. chciałabym, żeby był szczęśliwy... Proszę o radę.... PS Wiem, że wygląd to nie wszystko, ale nie potrafię się przełamać. Wstyd mi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach