Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się potwornie bo krzywdzę innych i siebie

Polecane posty

Gość gość

Zawsze cierpiałem z tego powodu że byłem aspołeczny i na uboczu. nie miałem znajomych i przyjaciół. Zazdrościłem znajomym że rozmawiają z dziewczynami. W końcu! Na studiach zaryzykowałem i chciałem sprawdzić czy też może się uda. Zacząłem spotykać się z jedna dziewczyną, przeciętnie mi się podobała ale ktoś pierwszy raz w życiu okazał mi zainteresowanie mną. Cieszyłem się jak głupi ale z czasem zauważyłem że coś w niej mnie odrzuca, zachowanie i jej podejście do mnie. Miałem jednak wyrzuty sumienia że to moja wina bo jestem z nią a ona mi się nie podoba. Okazało się że zdradzała mnie ze swoim ex. Po pół roku poznałem dziewczynę przez internet, fajna, miła i spokojna. Dużo rozmawialiśmy na czacie i zaczęliśmy się spotykać. Niestety, wolałem być z kimkolwiek niż sam. Mimo że podobnie jak pierwsza nie była w moim guście to chciałem mieć kogoś bliskiego. Sytuacja się rozwineła i jesteśmy ze sobą rok ale ja juz nie wytrzymuje. Męczę się bo ją lubię ale nie tak żeby być razem. Nie podoba mi się fizycznie, nie jest w moim typie. Nie wiem co robić bo ja po prostu nie mam siły, nie chcę znowu być sam. Jestem wściekły na siebie że nie umiem zdobyć dziewczyny w moim typie mimo że takich jest pełno...

Gość gość
masz ty czarny charakter egoizm tobą kieruje , idz do psychiatry bo masz problemy których sam nie rozwiażesz,kobiety szukaja fajnych i te przystojnych :D zakompleksiony nieudaczniku

Gość gość
skurczybyku ty ,wiem kim jesteś podły frajerze ,do autora!

Gość gość
no to jak mam na imie?

Gość gość
mam ciągłe wyrzuty sumienia z tego powodu, ciągle mnie to gryzie a z drugiej strony lubie ja, jest bardzo dobra ale nie potrafię sie przemóc i czegoś do niej poczuć... Jestem z nią tylko dlatego żeby jej nie skrzywdzić rozstaniem i udaję że wszystko jest ok.

Gość gość
tez na boku pieprze w dupsko koleżkę, jest nam dobrze ,duzo satysfakcji wiecej niz z nią ,ale sie nie dam ,nie pokaze swojej drugiej twarzy

Gość guciam
autorze, a byles ty kiedy zakochany? wiesz, na czym polega takie uczucie, co sie odczuwa?

Gość gość
Niestety tak, pierwszej miłości z klasy bałem się przyznać niczego się nie domyślała, potem miałem znajomą o którą się starałem to mnie olała. Kolejna jak o mnie usłyszała to uciekła jak najdalej a ostatnia, moja przyjaciółka w której po 3 latach znajomości się zakochałem, wręcz miałem obsesję na jej punkcie i kochałem jak nigdy wcześniej jak tylko jej to wyznałem uciekła, okazało się że już wtedy miała oko na innego i po miesiącu już z nim była. Potem poznałem swoją ex, ona pierwsza mi coś okazała ale to nie było szczerze. Ona chciała odzyskać swojego pierwszego faceta za wszelką cenę. Ciągle po mnie jechała i przekonywała że nie może mnie kochać bo coś,ale ona nie wie co. Mimo to z nią byłem bo w pewnym momencie się zakochałem, tęskniłem za nią, myślałem o przyszłości. W końcu znajoma powiedziała mi żebym uważał bo moja dziewczyna nie mówi mi wszystkiego. Nie uwierzyłem, w końcu któregoś wieczoru wywaliła mnie z fb, zablokowała i zadzwoniła ze to koniec. Nie wiedziałem o co chodzi. Po tygodniu dodała związek z byłym. Czasami wolałbym być sam niz ponownie przeżyć takie historie.

Gość gość
Z jednej strony mi Cie szkoda,bo jednak sie meczysz. Z drugiej-jestes egoistom. Tylko strach przed samotnoscia i asekuracja,ze moze Cie znowu jakas kopnac w tylek trzymaja Cie przy obecnej dziewczynie. Ty sie moze i meczysz,ale krzywdzisz ja,a koniec koncow i tak ja pewnie zostawisz. Zamykasz jej i sobie rowniez droge do poznania kogos z kim sie zwiaze. Ma prawo znalezc kogos,kto bedzie ja kochal.

Gość gość
bardzo chciałbym żeby ona sobie kogoś znalazła i odeszła. Nie chcę jej krzywdzić i nawet seks z nia nie sprawiał mi przyjemności przez co od dwóch miesięcy go unikam. nie potrafie się z nia kochac.

Gość gość
Ach tak,ona ma kogos znalezc i sobie odejsc. Ona ma wziac odpowiedzialnosc. Ona ma podjac decyzje. Ty wolisz tak zyc i jeczec,ze sie meczysz.

Gość gość
dziadu bedziesz kiedys wył ! tego ci zycze