Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 21 lat i zaszłam w ciążę

Polecane posty

Gość gość

Jestem siódma córka moich rodziców i jedyna która ma maturę i test zawodowy teraz właśnie mam staż i rodzice są bardzo dumni wiec jak się dowiedzą będą załamani. Z chłopakiem jestem 2 lata znają go dobrze tylko uważają że za dużo pije. Ponadto nie mamy mieszkania a on dopiero idzie na rozmowę o pracę. Nie wiem jak oznajmić rodzica o tym. Zwłaszcza że ostatnio mówili że ja nie jestem taka ze znajdę w ciążę za panny. Pomóżcie

Gość gość a
Słuchaj nie jest Twoim problemem , że jesteś w ciąży Problemem jest z kim zaszłaś w tą ciążę

Gość KINGA123569
Nie taka tragedia mając 21 lat zaszło się w ciążę: ) zobacz jak teraz dużo nastolatek rodzi w wieku 15 lat : / jeżeli Twoj chłopak jest odpowiedzialny, chce tego dziecka i będzie się starać myślę że będzie wszystko okej : )

Gość gość
Klawy jesteś zbyt KLAWY więc s*ierdalaj!

Gość gość
Też miałam tyle lat gdy zaszłam w ciążę. i mój facet pracował ale nie miał stałej umowy więc tak jak by nic nie miał, ja miałam ale zarabiałam grosze. ale ciąża była dla niego takim kopniakiem ze wszystko zmieniło się na lepsze. teraz córka ma 3,5 roku i nie wyobrażamy sobie życia bez niej i niczego nam nie brakuje

Gość gość
Ja się boję powiedzieć rodzica zwłaszcza ojcu

Gość gość
Nie zabiją Cię.. może trochę będą źli ale w końcu i tak się dowiedzą. Im szybciej ty lepiej!

Gość gość
His nie trzeba bylo szastac tylkiem to byś nie miala dzieci w wieku 18 i 19 lat i nie klepalabys biedy.

Gość gość
moj ojciec też był zły a rok później dumny z wnusią na spacery chodził, że ona jest dziadziusia i dziadzius wszystko dla wnusi zrobi

Gość gość
Ja mam szóstkę starszego rodzeństwa i wszyscy maja dzieci śluby prace itd z nowego wnuka raczej się nie ucieszą skoro mają ich już 11..

Gość gość
Do osoby która uważa że dziecko w wieku 18 lub 19 lat to dawanie d**y i klepanie biedy. Zapewne jesteś albo tak brzydki lub brzydka ze nikt cię nie chce ******* albo sam sama ****asz na potęgę ;-) ja tylko obawiam się reakcji rodziców zawsze byli dumni dawali mnie za przykład

Gość gość
Ja mam 26 lat i dopiero teraz jestem w pierwszej ciąży... Ale kochana więkrzość mooich koleżanek i kolegów już dawno są rodzicami 21lat to normalny wiek do zachodzenia w ciąże wpadkową ...ale nie zrozum mnie źle bo chodzi mi o to że to nie powód do wstydu bo teraz więkrzość zachodzi w ciąże mniej więcej w tym wieku

Gość gość
Maturzystko nie rodzica tylko rodzicom a 21 lat to nie 14. Mloda mama jest lepsza dla dziecka

Odpowiesz, co rodzice osiągnęli poza namnożenia dzieci? Boisz się im powiedzieć o ciąży? A oni do czego doszli poza szczytowaniem?

Gość gość
Rodzicom! Kłuje w oczy!

Gość gość
Autorko ja pisalam, ze w tym wieku to klepanie biedy, bo nie powiesz mi, ze 18 latka wspaniale sobie poradzi bez niczyjej pomocy. I pudlo, bo od 10 lat mam męża i dwoje dzieci w wieku 7 i 5 lat. Z tym, ze najpierw skonczylam szkole i znalazlam prace zeby nie martwić się o byt rodziny. Pierwsze urodzilam w wieku 23 lat ale mielismy z mężem stala prace, mieszkanie i nie musielismy martwić się co powie mamusia i tatuś, bo byliśmy samodzielni. A Tobie radze zamiast martwienia się co powiedza rodzice, wzięcie do ręki słownika.