Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła żonka

Przyszłe żony 2017

Polecane posty

Gość Przyszła żonka

Jesteście? ;)

Gość gość
macie jeszcze czas spokojnie;]

Gość morning_coffee
Mają albo i nie... jest prawie koniec października 2015, jeśli ktoś planuje ślub na pierwszą połowę 2017 i ma upatrzoną salę, która jest oblegana (i tak samo z zespołem) to warto już zarezerwować, bo ludzie coraz częściej z większym wyprzedzeniem zaklepują...

Dla mnie to też przesada, ale może tak być, że rok przed planowaną datą ślubu i wesela termin już będzie zajęty czy to w wymarzonej sali czy u zespołu, na którym nam zależy. Wszystko właśnie dlatego, że niektórzy z takim wyprzedzeniem rezerwują a inni, chcąc, nie chcąc, są też do tego zmuszeni jak im zależy na czymś konkretnym. Ślub i wesele można zorganizować i w kilka miesięcy, ale to wtedy jak parze młodej jest w zasadzie obojętne np. gdzie odbędzie się wesele, byle znaleźć cokolwiek, bardziej im zależy na szybkim terminie ślubu i imprezy po nim.

Wydaje się data bardzo odległa. Ale faktycznie, jeśli ktoś chce mieć wszystko naj.... , musi już myśleć i organizować datę, zaklepać sobie salę, dobrą orkiestrę, itp. itd. Wiele osób zapewne będzie tu zaglądać i ten wątek będzie żył, więc podsyłam Wam stronkę do bardzo fajnych zaproszeń - moja kuzynka u nich zamawiała dokładnie te http://www.probitus.pl/kolekcja-bernadetta-9-wzorow-do-wyboru-p-266.html - super w realu się prezentują.

Gość gość
Ja biorę ślub 29 kwietnia 2017r w Świętokrzyskim. Sale mamy zamówioną. Zespól to nasi znajomi. Fotograf też zamówiony. Kamerzysty ja nie chce. Wesele bedzie na okolo 100 osob. Jak u Was z planami weselnymi?

Gość gość
Masakra, wychodziłam za mąż w zeszłym roku i powiem Wam laski szczerze, to 2 lata przed ślubem, to ja jeszcze swojego męża nie znałam, nie mówiąc o tym, żeby salę zamawiać :D

Gość gość
Niestety takie czasy ze wszystko wczesniej trzeba zamawiać. A 14 miesięcy przed ślubem to czy ja wiem, raczej nie jest to tak długo przed ślubem. Terminy na maj- wrzesień sa dużo wczesniej zajmowane i ja nie miałam szans na taki dlatego jest kwiecień.

Gość gość08
Ja mam ślub w sierpniu przyszłego roku i salę, orkiestrę, catering, foto i video mamy już zarezerwowane :)

Gość gość
Ja też jestem z sierpnia. A którego dokładnie ślubujesz bo ja 19.08. Mamy już kamerzystę, orkiestrę i wstępnie salę, rozglądam się za dekoracją

Gość gość08
Ja mam 12.08 :) Już nie mogę się doczekać. Ja rozglądam się za sukienką na poprawiny, bo do niej będę dopierać kolor przewodni :) Mimo złego podejścia teściów do cateringu ja i mój narzeczony wybraliśmy catering i mam nadzieję, że dobrze postanowiliśmy.

hejka, mój wielki dzień - 15/07/2017:) mamy zarezerwowaną salę (umowa +zaliczka), kościół (dokładna godzina, ksiądz wpisał nas w kalendarz), fotografa, kamerzystę, orkiestrę, 1/2 zaplanowanej wódki :), poprosiliśmy też świadków:) drogie Panie, a jak u Was?

Cześć dziewczyny! Razem z moim zespołem prowadzę firmę filmowo-fotograficzną i chciałabym Wam polecić nasze usługi :) Z czystym sercem mogę Wam powiedzieć że nasze filmy wykonujemy dbale i z pełnym oddaniem przez co wideo które tworzymy jest unikalne dzięki ciekawym ujęciom i profesjonalnemu montażowi na długo zapadają w pamięć a co ważne nie są nudne ;) . Nagrania wykonujemy z powietrza przy użyciu dronów jak i statycznie z ziemi dzięki lustrzankom ( mamy bogate zaplecze sprzętowe np. slidery, stabilizatory obrazu, rejestratory dźwięku itp ale nie chce Was zanudzać tym :)). Jeśli zależy Wam na bardzo dobrej jakości nagrań, ciekawych ujęciach a finalnie na pięknej pamiątce z Waszego ślubu to trafiliście idealnie. W kwestii finansowej na pewno się dogadamy. Jesteśmy doświadczoną firmą, na co dzień zajmujemy się produkcja filmów reklamowych/korporacyjnych, filmowaniem relacji na żywo i tym podobnych. Napisz do mnie jeśli chcesz zobaczyć nasze przykładowe produkcje. Nie traćcie czasu na firmy które filmy kręcą "byle jak" i zaufajcie nam - dla nas filmowanie to pasja a nie obowiązek :) Jeśli macie pytania odnośnie nagrań, portfolio, ceny za nagranie to śmiało zapraszam do kontaktu pod nr tel 690 306 009 lub email slubvideo@gmail.com Pozdrawiam Beata

Gość gość
My mamy wesele 16.04.2017. Sala + orkiestra + foto i kamera zarezerwowane . Ksiądz poinformowany, jesteśmy zapisani - w przyszłym tyg wybieramy się ustalić godzinę. Suknia ślubna wybrana i polowe zapłacona (czekam tylko na dokończenie przeróbek - wymyśliłam sobie koronkowy gorset a miała prosty). Pewnie uważacie że za szybko z suknią ale trafiła się mega okazja - całą suknie z sezonu wiosna 2016 z welonem, bolerkiem i wszystkimi przeróbkami kupiłam za 990 zł :) Alkohol kupiony - brakuje tylko wina :) Hmm jak na razie to chyba wszystko :)