Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolunia1990

Olewana przez partnera co zrobic?

Polecane posty

Gość lolunia1990

Od 2 lat i 7 miesiecy spotykam sie z facetem starszym o 12 lat. Od jakiegos czasu cos sie psuje miedzy nami... Jestem olewana, ignorowana z jego strony i nie wiem co robic by to sie zmienilo. Widujemy sie zazwyczaj weekendami bo w tygodniu pracujemy zazwyczaj takie spotkanie trwa nie cale 24 godz tygodniowo. Czasem jest ze i nie widujemy bo w tygodniu sie poklucimy taka kara jest dla mnie :-( nawet gdy chce zalagodzic sytuacje jest ciezko poniewaz jest uparty. Nasze weekendy dziwnie wygladaja wedlug osob trzecich bo przyjazd do mnie zaczyna od piwa pozniej kolacja i spac bo jest zmeczony bardzo po calym tygodniu pracy. Wielokrotnie prosilam by chociaz jeden weekend nie pil by spedzic normalnie czas ale do niego jak grochem o sciane. Nie wychodzimy nigdzie razem ani spacerow ani wyjscia do kina zupelnie nic kazdy nasz czas jest spedzany w 4 katach.Zalezy mi na nim i kocham go bardzo mocno.

Gość gość
Czemu ja na taką gięś nie mogę trafić?

Gość gość
Jak poszukasz to trafisz

Gość gość
Jak Ci zależy( na taki starym pierniku i w dodatku alkoholiku ) to kochaj go nadal( widocznie odpowiada Ci taki facet skoro jeszcze z nim jesteś) tylko nie pytaj nas co masz robić jak to powiadają: nie ważne jaki chłop jest najważniejsze,ze jest :)

Gość gość
hehe, dobre...toc to prawdziwa milosc musi byc!

Gość lolunia1990
Czy spozywanie alkoholu przy weekendzie oznacza to ze jest alkoholikiem? W tygodniu nie pije bo praca a w weekend odstresowuje sie po calym tygodniu.

Gość gość
Alkoholik nie pije codziennie ! Jestem nim i nie piję już wiele lat.

Gość gość
Hej. Uważam ze powinnaś z nim szczerze porozmawiać o swoich oczekiwaniach. Powiedz ze chcesz z nim isc do kina, do restauracji, na spacer.Powiedziec mu ze go bardzo kochasz. Powiedziec jak chcesz zeby wygladal was dalaszy zwiazek. On nie jest mlody I moze najwysza pora na jakoes kroki. Moze pora wspolnie zamieszkac. A nieodzywanie sie to najgorsza Kara. Moj narzeczony jest ode mnie starszy o 9 lat. Wytlumaczylam mu ze boli mnie to ze zamiast rozmawiać to on ucieka od rozmowy. Powiedziałam ze potrzebuje tego i nie odzywaniem mnie krzywdzi. Spróbuj. Jezeli nie to nie trać życia na niego. Jesteś młoda a w okoł wielu fajnych facetow

Gość gość
Widocznie bylejaka z ciebie kobieta i mało warta, jesli zadowalasz się takimi ochłapami

Gość gość
To nie jest problem kobiety ze on taki jest. Pogadaj z nim szczerze i albo w jedna albo w druga stronę.

Gość lolunia1990
Zawsze jak probuje z nim rozmawiac klutnia sie z Tego robi... Wiele razy mu mowilam ze to boli jak mnie traktuje a ja przeciez nie bede z nim przy piwie siedziec i rozmawiac o naszej przyszlosci. Moze i ja tez zle robie ze czepiam sie go np by nie pil. Kiedys wzielam mu telefon i przejrzalam go choc nie powinnam bo to jego wlasnosc bylo kilka smsow ale powiedzialam mu o tym ze przeszukalam tel i wtedy mile chwile sie skonczyly... O rozmowie nie bylo w ogole tematu nie odzywal sie ja przesiedzialam czas w drugim pokoju nawet nie przyszedl by porozmawiac...

Gość gość
Przeszukiwanie Tel jest rzeczywiście zle ale gdyby nie miał nic do ukrycia nie reagował by tak. Facet powinien byc wsparciem kobiety. Powinien byc zawsze przy niej. Prawdziwy mezczyna to taki który przytuli i pocieszy a nie krzywdzi. Może powiedz wprost albo napisz jezeli boisz sie rozmowy ze to koniec i opisz czego masz dość. Napisz tez jakiego chcesz faceta i przypomnij w kim sie zakochałaś. I koniec. Zobaczysz czy cos zrobi. Jezeli nic to nie byl Ciebie wart. I zacznij wychodzić na randki. Jesteś bardzo młoda i na pewno stać Cie na kogoś lepszego. Raczej z nim nie czeka Cie fajna przyszłość

Gość gość
Moze i ja tez zle robie ze czepiam sie go np by nie pil. xxx będziesz sobie wmawiała że pije przez ciebie? gdzie masz mózg dziewczyno?

Gość gość
Mój byly wmawial mi ze przeze mnie pije. To okropne. Taki związek do niczego nie prowadzi. Tu siedzisz sama a on pije. A gdzie milosc, czulosc, pożądanie, wspólny czas. Tak powinien wyglądać związek

Gość lolunia1990
Nie wmawiam sobie ze to ja jestem powodem picia gdyby pil codziennie wtedy moze i bym tak pomyslala ale tak nie jest. Mialam na mysli sie czepianie o kazda rzecz ktora zle robi miedzy innymi picie piwa...

Gość gość
Bo picie piwa jest zle. Masz prawo sie czepiać. Masz prawo oczekiwać czegos od niego. A może ma kogoś ? Moze czeka co będzie a Ty jesteś bo jesteś. Często tak jest. Ty nie jesteś winna. Porozmawiaj z nim poważnie. Nawet dzis. Umów sie na chwilkę nawet dzis . Powiec konkretnie co chcesz i jak chcesz żeby bylo dalej. I powiedz ze ma sie zmienić i określić. Jezeli nic nie przemysli ma się nie odzywać. Ty nie dzwon nie pisz. Zero kontaktu. Bedzie chcial to coś zrobi.

Gość gość
Spróbuj. Moze cos zrozumie...ale nie sadze. Jest na tyle dojrzały ze powinien chcieć miec kobietę przy sobie i rodzine i cieszyć sie z tego. A on przykro mi ma Cie chyba gdzies i zachowuje się jakby Cie nie potrzebowal

Gość gość
Twoj chlopak ma problem z alkoholem,duzy. Co z tego,ze w tygodniu nie pije,skoro wolny czas jako ma spedza na piciu? Nie stara sie,nawet odrobine,o wasz wspolny czas,ciebie,zwiazek,a Ty sie zastanawiasz czy dobrze robisz,bo sie czepiasz. Rozmowy nic nie daja. Nic nie pomaga. To przestac sie "czepiac" i przestan rozmawiac. Zacznij spedzac czas tak jak chcesz,z nim czy bez niego. Nie czekaj az ksiaze przyjedzie na week,wypije piwo,przeleci Cie i pojdzie spac. Pozwalasz sie traktowac jak weekendowa panienka, pokaz mi faceta ktoremu nie bedzie tak wygodnie.

dziwne toche bo sam jak jade do dziewczyny to w zasadzie w ogole nie pije, chyba ze wieczorem przed spaniem zrobimy sobie klimatyczna degustacje alkoholowa :P a tak w ogole to ze z tb nie wychodzi nigdzie to w sumie nie wiem po co on przyjezdza :P napic sie i wyspac? :D ze nie szkoda mu na paliwo... :P:)

Gość gość
Naprawde jesteś młoda nie warto tracic czasu. On się nie zmieni. Wiesz łatwiej wychować 20 latka niż 30 latka i w górę

Gość gość
Autorko ,Ty sama nie wiesz czego chcesz Piszesz,ze nie odpowiada Ci to jak traktuje Cie Twój( albo nie Twój) facet, to zostaw go. a jesli nie chcesz odejść to nie skarż sie,nie użalaj bo nam zawracasz głowe

Gość lolunia1990
gosc (12:54) gdybym chciala go zostawic to bym zostawila i nie pytala o rady... skoro ty uwielbiasz zmieniac partnerow co 3 lata badz mniej czy wiecej to nie moj problem jest albo skoro jestes szczesliwy/a to zycze szczescia. i tez nikt cie nie zmusza bys komentowal/a mojego wpisu. kazdy pisze dobrowolnie.

Gość gość
Specjalnie spotyka sie z malolata, bo wie, ze kobieta w jego wieku nie dalaby sie tak traktowac i wejsc na glowe. Ladnie sobie ciebie "wychowal"... Pewnie olawa cie, bo wie, ze tak go kochasz, ze przylecisz jak sie ladniej usmiechnie. i to karanie niewidzeniem. Tratkuje cie jak glupiutka gaske.

Gość gość
To za co ty jego kochasz skoro ciebie olewa?

Gość gość
Moze wlasnie za to? Taki toksyczny zwiazek...

Gość gość
Z reszta zwiazek dwudziestki z prawie czterdziestolatkiem to przewaznie dziwny zwiazek. Glowa lysieje dupa szaleje... I trafia na taka gaske, co mu usluguje.