Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubie łysych mężczyzn są bardzo męscy

Polecane posty

Gość gość

A najgorsi są zarośnięci z brodami. Tfuu obrzydliwce.

Gość gość
Ale łysy bez prawa jazdy to nie jest już męski. Wolałabym agresywnego alkoholika z prawem jazdy ale obowiązkowo łysego :P

Gość gość
Jestem łysy :) I mówicie, że taki się wam podoba ? Łysy wiadomo od dawna ma większe potrzeby :)

Gość gość
łysi to zwykle bzykacze co mają wiele kobiet a zatem są wartościowi!

Gość gośćbrunetka
Nie znacie się. Łysi są fajni i seksowni :-)

Gość gość
Jak pisałem jestem łysy i podobają mi się brunetki. Przytulił bym się do ... a nawet possał guziczek.

Gość gośćbrunetka
Tak od razu? Szybki Bill jesteś. :-D Zmartwię Cię. Nie jestem nastolatką i to od dawna :-P Dojrzała , fajna kobieta ;-)

Gość gość
Właśnie mnie pocieszyłaś bardziej, jak zmartwiłaś !!! To już rusza moja wyobraźnia. Ja też nie mam ... lat. Szybki bil powiadasz. Może i szybki, ale dlaczego takim nie być. Jeśli coś pasuje to nie ma nad czym debatować. Lubię lizanie .... :) No nie tylko i to szczerze mówię. Nie mam problemu z tym.

Gość gośćbrunetka
Wiesz, że wyobraźnia rządzi światem? :-D Też nie mam nastu lat.

Gość gość
Jeśli masz swoje lata to tym lepiej. Uważam takie kobiety za rozważne, ale i też gorące.

Gość gośćbrunetka
Kobiety się o wiek nie pyta, ale są jak wino :-D Zawstydziłeś mnie, co mam napisać? Że u mnie pada deszcz?:-D Za chwilę spadam stąd bo czas goni :/

Gość gość
Jak nie potrafisz napisać nic innego niż o pogodzie to miłego dnia.

Gość gośćbrunetka
Potrafię pisać o wszystkim. Skąd ten nerwy? Niepotrzebnie ;-)

Gość gość
Nerwy ? Ale wyczuwam w Tobie, że nie jesteś zbyt skora do pisania o czymś śmiałym. Jestem facetem prawie bez włosów choć klata itd. to ... i poza tym mam wielkie potrzeby :)

Gość gośćbrunetka
To, że nie pisze nie znaczy że się wstydzę lub jestem nieśmiała. Nie znasz mnie. Jestem tylko nickiem w sieci. Szalona,zwariowana o czasami zołzą. Więc uważaj. Cicha wodą brzegi rwie. :-D Zaznaczyłam> Nie jestem nastolatką. Pisać mogę o Wszystkim, czasami okoliczności nie sprzyjają. Nie chce, żebyś też odebrał mnie jako panenke do. Wiesz o co chodzi. Dobra bo się jeszcze otworze i wypłoszę :-D

Gość gość
Możesz być nawet ... i to mi nie przeszkadza. Zwij się w sieci jak chcesz. Jeśli masz fajną ci/pkę to w tej chwili bym ją lizał bez opamiętania, a jeszcze jak byś miała tam zarost to już bym od Ciebie nie odszedł nawet do ...

Gość gość
gość mam takiego na zbyciu. odstąpię za darmo. ;-)

Gość gośćbrunetka
Łysy pobudzasz. Specjalnie ro robisz? Numeru telefonu ci nie zostawię. Nie licz na to :-D

Gość gość
Nie musisz jak nie chcesz, ale pisać możesz chyba. Oj te brunetki są kochane. To co dasz mi do popieszczenia ? Jak piszę lubię pieścić to miejsce na różne sposoby. Po tym byś mogła się zabawić tym co kobieta lubi chyba, a miała byś czym. Jeśli jeszcze masz trochę ciała to już mnie masz ! Nie żartuję schrupał bym Cię w całości.

Gość gośćbrunetka
Nie miejsce na takie sprawy. Kusisz facet. Uważaj. Nie jestem zawsze grzeczna:-P

Gość gość
Dlaczego nie ? Czyżbyś zapomniała zasłonić okna ? Piszemy o życiu tylko, a jeśli ... to dlaczego nie ! Ja się tym wcale nie przejmuję. Chyba nie masz ochoty poświntuszyć z łysym o wysokim poziomie ... Jesteś tajemnicza, ale czuję, że też byś chciała się w takim wulkanem popieścić.

Gość gośćbrunetka
Nie lubisz tajemniczych kobiet? Trafiłeś w sedno sprawy:) Nie mogę tak z wszystkiego się od razu obnażyć :P Muszę coś zostawić da siebie, nie wszystko na raz. Co za dużo to niezdrowo. Dziś nie chciej znać moich myśli :D:P

Gość gość
Nie zawsze tu mogę pisać. Częściej jestem na ero. Taki spontan uważam za nic zobowiązującego czy wstydliwego. Szkoda, że jesteś aż taka tajemnicza.

Gość gośćbrunetka
Czasami zaglądam na Ero i być może się nawet znamy, z widzenia, ze słyszenia. Kto wie? Świat jest mały nigdy nic nie wiadomo co los podrzuci. Dziś to dar, jutro to tajemnica, wczoraj to historia :) Tajemniczość dodaje mi jeszcze więcej seksapilu :D

Gość gość
Łysy musi mieć przystojną facjatę o regularnych rysach (nie otyłą) i prosty nos i przede wszystkim być wysoki i szczupły (jak Vin Diesel) to wtedy podoba się kobietom.

Gość gośćbrunetka
To jest dokładnie tak samo, jak z krótkimi włosami. Nie każdej kobiecie pasuje taka fryzura. Musi być ładna buzia, regularne rysy, długa szyja, wtedy pasuje... :) Tak samo działa z łysymi mężczyznami. Chyba nie każdemu pasuje. Chociaż mówią, że na głupiej głowie rośnie dużo włosów :D:D:D:D

Gość pijąca poranną kawę
Kwestia gustu jedne wolą blondynów,inne brunetów a inne łysych ale i tak bardzo ważne jest żeby facet nie był spasiony jak świnia :-)

Gość gość
Dodaje seksapilu ? Ciekawe to. Staję się od tej chwili tajemniczym wysokim łysielcem :)

Gość gośćbrunetka
Bez przesady łysy z wąsem i brzuchem odpada. Panowie wybaczcie, nie żebym się śmiała, ale.... Może przemilczę i zachowam dla siebie. ;)W końcu jestem tajemniczą brunetką :P

Gość gość
Kto teraz brunetko nosi wąsy ? Brzuchy mają ludzie co nie liznęli sportu w życiu. Ten co nawet co pewien czasz sobie poskacze na ... nie utyje. Tajemnicza, a jakie ty masz wymiary i wagę.