Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakiej sieci macie telefony? możecie coś polecić ? abonament

Polecane posty

Gość gość

Poradzcie proszę. Gdzie macie telefony w jakiej sieci? Kończy mi się umowa chciałam przedłużyć bez nowego telefonu ale ten mi padł kompletnie i potrzebuje nowy,najzwyklejszy żeby abonament był max 40 zł z darmowymi smsami i min do wszystkich. Jednak patrz na ofertę w mojej sieci to jakaś pomylka. Jestem u nich 11 lat a najtańsza oferta z telefonem to 70 zł miesięcznie. Może jest ktoś kto jest w korzystniejszej sieci?

Gość gość
Bardziej opłaca się kupić nowy telefon za swoje i sie nie wiązac z nikim. Ja jestem w NjuMobile na abonament i nie płace wiecej jak 20 zł na mc. Nielimotawane do komórek, ale smsów nie pisze prawie nic, bo nie lubie. Jak z smsami to wychodzi niecałe 30 zł. Polecam.

Gość Ryszardon
Najtaniej wychodzi oferta na abonament z miesięcznym wypowiedzeniem (jak w nju mobile) bez limitów. Jak chcesz telefon dostać to tylko abonament z okresem zobowiązania - wtedy określ sie jaki chcesz telefon i skorzystaj z komorkomat.pl - sprawdzisz kto ma najtaniej i u nich weźmiesz abonament.

Gość Malutka3109
Hej, mógłby mi ktoś doradzić jaki telefon wziąć przy przedłużeniu abonamentu na kolejne 2 lata? http://www.orange.pl/klienci_ind/telefony Nie znam się tak dobrze na telefonach,a chciałabym aby mi troszkę posłużył

Gość gość
Dziękuję Za Rady. Rozejrze się jeszcze.

Gość Telefunker
Malutka tak jak mówiłem, właź na komorkomat i sprawdź czy nie znajdziesz taniej niż w Orange - może przy przeniesieniu zaoszczędzisz.

Gość wenelucjusz
Ja dwa razy już przedłużałem abonament ale w końcu jak mi córka powiedziała że sobie doładowuje konto za dwadzieścia parę złotych i starcza na miesiąc spokojnie to jak tylko umowa się skończyła to zerwałem umowę i przeszedłem na kartę. Mam wszystko nielimitowane i płacę 24zł miesięcznie...

Gość mareczek22
A czemu pytasz? Ja mam w mobile vikings bo jest najtaniej a w sumie to samo co play tylko kasa się bardziej zgadza;)

Gość josephgg
Weź sobie najlepiej poszukaj na komorkomat.pl . Oferty się zmieniają co miesiąc, więc to że ktoś Ci teraz powie -; mam playa od trzech lat- jest super; nie wiele wnosi...

Gość gość
lepiej kupic telefon za gotowke/na raty i wziac abonament bez tel. za 30 zl w oragne sa nielimitowane rozmowy i smsy, 2gb internetu :)

Gość gość
Wolałabym wyłowić i zjeść klocka z miejskiego szaletu niż mieć numer w orange xD

Gość gośćieć
ja też wole kupić w sklepie. operatorzy zdzierają.

Gość ujazdowski
No właśnie za 30zł a w vikingu masz to samo za 24zł :P i darmowego fejsa więc chyba wiadomo co się bardziej opłaca.

Gość waran
że na raty to się zgodzę ale w mv za taki sam pakiet zapłacisz 6zł mniej.

Gość gość
Ja w orange

Gość gość
t mobile

Gość gość
nie mam tel :)

Gość gość
Ja ma w t-mobile maja fajne telefony w dobrej cenie i dobry zasieg, a jak korzystam z internetu w telefonie to sie nigdy nie zacina i nie zwalnia co mnie u innych doprowadzalo lekko mowiac do szalu.

Gość supernowoczesny
A czy Petru już się wypowiedział w tej sprawie???

Gość petruszka
ja mam zaje*isty telefon w sieci "antysystem".

Gość tuchonek
najlepiej sobie porównywarką sprawdzić co jest na topie w danej cenie. ja używam komorkomatu.

Gość Ola0607
Nie jestem zwolenniczką abonamentu i sama nigdy nie miałam, wolę zdecydowanie na kartę, teraz mam wRodzinie i wykupiony pakiet 6odni startery.wrodzinie.com.pl/