Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat na srode

Romans w pracy

Polecane posty

Gość dylemat na srode

Za 2 tygodnie odchodze z pracy I wlasnie dowiedzialam sie moja przelozona ma romans ze swoim przelozonym. W ramach 'odstresowania' zaczela bulingowac 2 inne dziewczyny ktore ze mna pracuja, zwala na nie swoja prace a sama siedzi non stop na spotkaniach z szefem. Mnie ta sytuacja ani ziebi ani grzeje, bo odchodze do lepszej pracy a mnie szefowa ignoruje od czasu kiedy zlozylam wypowiedzenie wiec mam luzik. Szkoda mi tylko tych dziewczyn. Myslicie ze powinnam powiedziec glownemu szefowi ze jego 2 podwladnych romansuje I psuje atmosfere w grupie? Czy olac sprawe?

Gość gość
Może donieś, że psuje atmosferę w grupie. ;) Ale że romansuje to już trochę śmieszne, choć nie powinna w godzinach pracy.:P

Gość gość
poinformuj szefa, bo to niezdrowe jak już inni wiedzą to staje się klopotliwe dla wszystkich

No Twoim miejscu poinformowałabym przełożonego. Sytuacje bywają różne, ale gdy ktoś miga się od obowiązków i spycha je na inne osoby, to nie miałabym skrupułów. Nie musisz od razu mówić o romansie, ale można zakomunikować, że ich zachowanie źle wpływa na pracę w firmie.