Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1992

Problem,stres w pracy

Polecane posty

Gość gość1992

Jak znalezc pracę ,w której nikt sie ciagle nie czepia i jest świety spokoj? bo ja chodze w nerwach ,w domu sie tym przejmuje , wydzieram na bliskich o byle co.Przegladam oferty ale w moim miescie jest slabo.Ciagle trafiam do takiej ,w ktorej sie stresuje.

Gość gość
Przyro mi,nie ma takiej. Wszedzie sa ludzie,a ludzie sa jacy sa. Chociaz mam znajoma,jest tlumaczem i pracuje w domu. Moze zastanow sie dlaczego tak kazda praca sie stresujesz.

Gość gość1992
Nie wiem , na mnie źle dziala zwracanie mi uwagi. Zamiast miec wyrabane to ja sie tym przejmuje.Na prawde nie ma takiej? musi jakas byc

Gość gość
Własna firma, działalność gospodarcza.

Gość gość
Własna firma może przynieść ci dużo więcej stresu :-)

Gość gość
Nie masz szefa nad sobą przynajmniej.

Gość gość1992
Za mloda jestem na wlasna firme, mam 23 lata.

Gość gość
działalność to większy stres, odpuść.Jest wyjście, albo praca mało płatna albo średnio i dobrze płatna ale na którą potrzeba sporo się uczyć: -mało płatna: stóż nocny, ochroniarz -średnio: kierowca autobusu/TiRa -dobrze: programista-freelancer

Gość gość
Do 12:13 Załóż sobie działalność to zobaczysz jak to jest :-)

Gość gość
A może popracuj nad Sobą?? Moja znajoma też się bardzo stresowała pracą więc zmieniła. Nic to nie dało bo cały czas wracało to z poprzedniej. Wszystko brała do siebie, każdą uwagę, każde małe niezadowolenie klienta lub sugestie. Była cała w nerwach i wpadła w depresję. Poszła do terapeutki, która zajmuje się coachingiem. Prowadzi szkolenia i indywidualne zajęcia. Dużo jej to dało. Nauczyła się asertywności i pracy nad sobą oraz podejścia do ludzi. Teraz jest o wiele spokojniejsza i zadowolona z życia. A w domu w końcu jest spokój bo też się na mężu wyżywała o byle co. Więc niezależnie do jakiej pracy pójdziesz to będzie tak samo botu chodzi o Twoje nastawienie i o to, że za bardzo się przejmujesz czymś czym normalnie się przejmować nie powinnaś i za bardzo do siebie bierzesz.

Gość gość
Pewnie tutaj piszą osoby, które same chciałyby założyć działalność a nie mają za co.

Gość gość
Ja mialem fajna prace bo mimo ze miałem kilku kierownikow nad soba to mialem z nimi przyjacielskie stosunki ale to tez dlatego ze bardzo dobrze pracowalem i ppdobalem się szefowej (fajna laska) zero stresu.. nawet jak mi nie szlo to mowili 'to nic' :P

Gość gość
Pewnie uznała cie za przystojnego i miałeś fory u niej.