Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robimy liste cech kobiety które sprawiają że kobieta jest nieatrakcyjna

Polecane posty

Gość dość ładna ale nie w typie
Wziąć się za siebie i zrobić cyce jak donice chyba. Nie ma żadnego sposobu na to by powiększyć biust, poza sylikonami, którymi ponoć tak gardzicie. Próbowałam ziół zawierających fitoestrogeny w niemałych dawkach i kij to dało. i co, mam w kółko płakać, że nie mam wielkich cyców, które tak faceci wielbią? Zabunkrować się, iść do zakonu?

Gość gość
Zrób sobie przeszcep mózgu i k****a, od orangutana i tak będziesz parę leveli wyżej niż teraz. Jeśli laski piszą na kafe bo są zakompleksione , to jak żenujący jest koleś z małym pitolkiem i mózgiem jak orzeszke brandzlujący się pod zdjecia zneta. Hahaha. Faceci wprawiają mnie w coraz lepszy humor

Gość gość
Blee, te z piegami zamiast cycków w kółko się tu wpisują.

Gość gość84
No tak, tutaj żale, że faceci wypisują co im się nie podoba, a co podoba w kobietach, ale w sąsiednim temacie kobiety jeszcze gorzej cisną po facetach. Kilkakrotnie więcej wad i przywar tam wypisujecie i wtedy jest ok. Ale jak tutaj ktoś napisał, że woli (bo ma taki gust) duże piersi i talie osy to zaraz wielkie oburzenie. No i niech woli. Jego gust i jego życie. A co MI się nie podoba? Zacznę od cech fizycznych: - otyłość - figura gruszki - pucułowata twarz, wielki nochal Cechy charakteru: - leniwość - przekonanie tylko o swojej racji - myślenie stereotypowe - brak własnych przemyśleń i refleksji. Słuchanie się otoczenia zamiast siebie. - brak aktywności fizycznej, niechęć do sporu - palenie - nadmierne zamknięcie w sobie, wycofanie, nieokazywanie uczuć - myślenie w stylu "niech on się domyśli" - fochy i różnego rodzaju gierki - wymagania typu finansowego / tzw zaradności od faceta, podczas gdy samemu się nie wiele oferuje. - k******a i dawania komu popadnie - zdrad (jak koleś jest słaby w łóżku to go zostawcie i poszukajcie sobie innego, a nie ciągnienie dwie sorki za ogon.) - braku zrozumienia i empatii - głupoty, niski poziom inteligencji - brak zainteresowań, hobby, pasji - brak tematów do rozmów - fanatyzm religijny - lewackie poglądy, których kurczowo się trzyma i wpaja na siłę innym. Na razie na tyle.

Gość gość
figura gruszki x jesteś gejem ?

Gość gość
Jakim gejem? Figura gruszki jest beznadziejna. Najlepsza - klepsydra.

Gość gość
Najgorsza u kobiety jest figura jabłka, gruszka ujdzie jeszcze.

Gość gość
klepsydrami sa przeważnie panie po operacji

Gość gość
Gruszka i jablko sa tak samo zle

Gość gość
Gruszka to taka, że dziewczyna ma za duży tyłek, grube nogi, a biust mały? No to najgorsza figura jest w takim razie.

Gość gość
Jennifer Lopez jest gruszką i jest uznawana za bardzo seksowną kobietę także dajce spokój z tym jechaniem po gruszkach...

Gość gość
Ja wolę sylwetka marchewka całą równa

Gość gość
fajnie ktos napisał- ze swietne laski sa przeznaczone dla z******tych facetów.taka prawda. Dlatego cieszcie sie ze macie swoej przecietne dziewuchy i macie co bykac. A mega laski- tylko w snach i marzeniach :p

Gość gość
wątpię by autor i mu tu pokrewni mentalnością mieli w ogóle kogo bzykać...faceci w szczęśliwych związkach raczej nie mają takich dylematów. dlatego zakładam, że są samotnicy czekający a ideał, który nigdy się nie zjawi albo faceci w bardzo nieszczęśliwych związkach. I nie twierdzę, że nie ma idealnych lasek ( z ładną buzią, super figurą, wykształcone)...ale one z reguły są już dawno zajęte przez równie atrakcyjnych kolesi ;)

Gość gość
Wyluzujcie, to tylko jeden z tematów i można go potraktować na luzie, faceci mogą wpisywać różne cechy, które zresztą się dość powtarzają. Nie ma co próbować sobie podleczyć swojego zdaje się marnego ego i różnych kompleksów atakując tu chłopaków.

Gość gość
ale można się z nich pośmiać :) Zwłaszcza, że najchętniej w tych tematach piszą faceci od lat samotni, a do listy dodają cechy kobiet które ich nie chciały.

Gość gość
brak makijażu dyskwalifikuje wszystkie polki:O

Gość gość
figura marchewka:D

Gość gość
ojj tak :D marchewka kojarzy mi sie w dwójnasób i bardzo pasuje do polek, solar + siłka lub solar + geny po tatusiu :D:D hahaha

Gość gość
ale można się z nich pośmiać usmiech.gif Zwłaszcza, że najchętniej w tych tematach piszą faceci od lat samotni, a do listy dodają cechy kobiet które ich nie chciały. x Skąd wiesz którzy facec***iszą w tych tematach najchętniej, jesteś wróźką? Kolejna brzydula którą zalewa żółć.

Gość gość
Nie jestem brzydula i nie zalewa mnie zolc :) a wiem, bo po co zajety, szczesliwy facet mialby zakladac taki temat? Sami czesto sie przyznaja, ze sa samotni :)

Gość gość
ufff to wynika z tego co piszecie, ze z wyglądu jestem atrakcyjna :)

Gość gość
Przede wszystkim - brzydka twarz- nie mozna tego zdefiniować , poprostu brzydkie rysy Po drugie- otyłość, fugura chłopięca bez talii i bioder Po trzecie brak biustu ,albo bardzo wielki biust po czwarte- jak jest zaniedbana po piate- jak jest tandetna

Gość gość
a jaka to figura ? Mam chude długie nogi, płaski brzuch, wcięcie w talii, ramiona w szerokości bioder...tyle, że mam mały biust. Gruszką nie jestem bo nie mam ani słynnych ud ani tyłka ala kim kardashian. Z figur geometrycznych przypominam wlasnie klepsydre...tyle, ze nie mam biustu. Mozna byc klepsydra bez biustu ?

Gość gość
nie mozna :classic_cool:

Gość gość
Otyłość, krótkie nóżki, niski wzrost i figura gruszka lub jabłko, szeroka żuchwa, wielkie usta, małe oczka, krótkie włosy, MAŁE CYCKI

Gość gość
coheed 2015.10.24 Poza tym są różne gusty dot. indywidualnego ideału kobiecości. Bo to co się podoba jednym nie podoba się drugim usmiech.gif x jednemu blondyna innemu ruda :)

Gość gość
Siłka jest ok, ale co za dużo to niezdrowo. Kobiety umięśnione jak facet :D sa obrzydliwe. Plus mały biust :D