Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robimy liste cech kobiety które sprawiają że kobieta jest nieatrakcyjna

Polecane posty

Gość gość
icha :)

Gość gość
kobieta, która gustuje w ciuszkach z bazaru

Gość gość
21:57 Co jest złego w krótkich włosach?

Gość gość
Krótkie włosy nie sa kobiece, faceci lubia dlugie. Wszystkie osiedlowe zdziry maja dlugie, zauwazyliscie? Od nich tez mozna cos podpatrzec :D

Gość gość
kazdy facet po kolei obraza male cycki ale jak im sie obrazi ich małe fiutki to już wyzywaja i mówia jakie to kobiety maja wielkie wymagania itp itd :D

Gość gość
22:12 Chyba nie widziałeś ładnych krótkich fryzur. I co to za podział na kobiece i niekobiece?

Gość gość
krotkie fryzury sa rowniez bardzo kobiece i wygladaja lepiej takie krotkie wlosy niż siano z długich wlosów

Gość gość
skoro nie można być klepsydrą bez biustu to jaki ja mam typ figury ? Gruszką nie jestem bo nie mam ani ud ani duzego tyłka, jabłkiem tym bardziej... Wyglądam od frontu jak "X". Moim zdaniem jestem klepsydrą...bo skoro wyglądam jak "X" to nie będę sobie wmawiać, że jestem "A".

Gość gość
Wyluzujcie, to tylko jeden z tematów i można go potraktować na luzie, faceci mogą wpisywać różne cechy, które zresztą się dość powtarzają. Nie ma co próbować sobie podleczyć swojego zdaje się marnego ego i różnych kompleksów atakując tu chłopaków. x ojojoj, widzę, że zabolało :D ale taka prawda...laski o których marzycie są już dawno zajęte przez facetów lepszych od was :)

Gość gość
są zajęte, ale jakieś 75% wróci na powrót do obiegu, a wtedy każda najdrobniejsza cecha będzie wymagała retuszu a każda wskazówka na wagę złota, każdy kij ma dwa konce :D

Gość gość
Taka prawda. :-D

Gość gość
ojojoj, widzę, że zabolało smiech.gif ale taka prawda...laski o których marzycie są już dawno zajęte przez facetów lepszych od was x chłopak napisał właśnie do takich jak ty, żebyście wyluzowały trochę, a ty mu o jakimś niby bólu. Pamiętajcie brzydule, że od wyzłośliwiania się tutaj, które pewnie ma być leczeniem własnych kompleksów, urody i tak wam nie przybędzie.

Gość gość
1) z fizycznych - kobieta z 'brzuszkiem' lub generalnie nadwaga, - tłuste włosy - żółte zęby, generalnie zaniedbane uzębienie z ubytkami, - laski ścięte na chłopaka (szpecenie się na własne życzenie :O nigdy tego nir zrozumiem), wszystkie inne fizyczne mankamenty jestem w stanie zaakceptować (o dziwo znam ładną dziewczynę nawet z trądzikiem) 2) inne cechy, - wulgarność, która się przejawia i w słownictwie i w stylu bycia, - zainteresowania ograniczające się kosmetyków, teledysków z MTV i ciuchów, - znajomość literatury typu "Harry Potter" "50 ryjów Greya" - a przynajmniej ograniczająca się do tych pozycji... - palenie fajek - skrajne nie stronienie od alkoholu, - pani typu wieczna imprezowiczka - co piątek/sobota koniecznie w klubie, - brak wykształcenia co najmniej średniego, - kobieta, która miała więcej niż 3 partnerów seksualnych - nie tknął bym.

Gość gość
chłopak napisał właśnie do takich jak ty, żebyście wyluzowały trochę, a ty mu o jakimś niby bólu. Pamiętajcie brzydule, że od wyzłośliwiania się tutaj, które pewnie ma być leczeniem własnych kompleksów, urody i tak wam nie przybędzie. x biedny koleś...pisze niby jako różne osoby licząc na to, że nikt się nie skuma, że to on znowu napisał :) Czas sobie uświadomić, że panienki o których marzysz są już dawno obracane przez prezesów, bogatych biznesmenów i lekarzy Przykro mi.

Gość gość
przecie nie wiadomo kto tu pisze.

Gość gość
brak wykształcenia co najmniej średniego, - kobieta, która miała więcej niż 3 partnerów seksualnych - nie tknął bym. nie tknalbym jak juz;) Masz wyksztalcenie srednie? Watpie.

Gość gość
przeciesz wiadomo kto tu pisze:P

Gość gość
Paranoiczki, psychopatki. Puste lachony wiecznie zazdrosne o większą kasę koleżanek. Mentalność k***y.

Gość gość
Wyżej - o to to, takich nie brakuje.

Gość gość
nie kloccie sie tak mocno;)

Gość gość
Jaja sobie robię ;)

Gość gość
na boczku cczy ze szczypiorkiem

Gość gość
Krótkie włosy sa brzydkie

Gość gość
od dzis zapuszczam

Gość gość
Małe cycki

Gość gość
gość dziś To chyba nie widziałeś ładnych krótkich fryzur.

Gość gość
Krótkie włosy to beznadzieja. To tak jak małe cycki. Aseksualne.

Gość gość
biedny koleś...pisze niby jako różne osoby licząc na to, że nikt się nie skuma, że to on znowu napisał usmiech.gif Czas sobie uświadomić, że panienki o których marzysz są już dawno obracane przez prezesów, bogatych biznesmenów i lekarzy lapka.gif Przykro mi. x Lala, jeżeli ty piszesz tutaj sama ze sobą, to nie znaczy że wszyscy tak robią. Naprawdę nie staniesz się ładniejsza dając upust w tym temacie swoim frustracjom i kompleksom. A od razu widać po tym co piszesz, że jesteś grubą brzydulą. I do tego niezbyt rozgarniętą. Współczuję.

Gość gość
trudno, ja swoje krótkie włosy lubię i z tego co widzę nikomu nie przeszkadzają (może dlatego, ze cycki nie są małe?)

Gość gość
po przeczytaniu dla większości jestem ideałem jednak ja też mam wymagania, między innymi takie że facet powinien mieć co najmniej 20 cm ;)