Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anginowa nastka

Od dwóch dni leżę chora i tak naprawdę to jedyną rozrywką

Polecane posty

Gość anginowa nastka

jest masturbacja. Ale tylko do 13-stej góra 14-ej bo potem siostra wraca ze szkoły. To normalne, że robię to nawet 3x/dziennie? Jak byłam zdrowa to było raz na miesiąc.

Gość gość
jeżeli to Ci pomaga to się tylko ciesz. Robiłabym to samo

Gość gość
zbereźnik co za debil, zresztą login mówi wszystko :)

Gość gość
Anginowa.. nie przejmuj się, rób swoje i basta

Gość ciekafski menos
SIostra w czym ma ci przeszkadzac? Chyba jestes nakryta koldra, co? Jesli potrafisz zachowac neutralny wyraz twarzy to dawaj do dziela pod koldra bez wzgledu na siostre. Ile siostra ma lat?

Gość gość
to popisz ze mna mam przed poludnia wolne. razem to porobimy :)

Gość gość
O czym lubisz fantazjowac?

Gość anginowa nastka
O wszystkim o czym chcę fantazjuje. Natomiast co do siostry to teoretycznie istnieje taka możliwość i kusiło mnie by to zrobić bo ona siedzi plecami do mnie i ma nos w komputerze. Jak się dorwie do komputera to reszta świata przestaje dla niej istnieć. A ja niestety mogę tylko z doskoku do komputera bo zaraz mama się drze, że wstaję z łóżka. Jest jeszcze komórka ale sorry... Naprawdę jedyne co mi pozostaje to masturbować się. Dziś było raz z rana i teraz mam znowu chęć tylko boję się, że ona nagle się odwróci i coś pozna po mnie.

Gość gość
Nie pozna. Unies koldre kolanami. Taki namiot. Wtedy nie bedzie widac ruchow dloni miedzy udami. Tylko twarz miej kamienna i kontroluj oddech przy orgazmie. Jak zachowasz te srodki bezpieczenstwa to nie powinnas zostac odkryta

Gość Gościsz Anka 16
Przecież jesteś chora. Możesz mieć drobne skoki temperatury. Czym się przejmujesz?

Gość gość
@ Gościsz Anka 16 dziś Przecież jesteś chora. Możesz mieć drobne skoki temperatury. Czym się przejmujesz? x Co skoki temperatury maja wspolnego z palcowa bo nie ogarniam?

Gość anginowa nastka
Dziękuję wszystkim podrzegaczom zaje/banym z forum. Przez was wyszłam na idiotkę. Oczywiście, że się zorientowała. Pierwsze co zrobiła po odwróceniu głowy i spojrzeniu na mnie to spytała - co tam robisz pod kołdrą? A kolana miałam uniesione jak radziliście. C***ja pomogło. Ech wy i wasze poje/bane rady! :O

Gość gość
Widocznie nie zachowalas srodkow bezpieczenstwa. Jak zes wioslowala reka miedzy nogami ze az cala koldra falowala to wybacz...

Gość gość Anka 16
gość wczoraj To poruszaj głową, zamiast się tępo gapić w ekran. Jak wygląda podniecona dziewczyna? Przyspieszony, cięższy oddech, zaczerwienienie na skórze, szkliste oczy... Teraz ogarniasz? A autorka zrobiła prowokację i potraktowała nas po chamsku obelgami. Czyli nie warto było odpowiadać dzieciakowi.