Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elkaaaaaaaaaa

za stara na dziecko?

Polecane posty

Gość gość
Hej, to ja pisałam, że moja mama urodziła mnie mając 40 lat. Wiem, że autorka ma 31 lat ale odniosłam się do wypowiedzi o tym, że wiele kobiet rodzi koło 40-stki. Dla mnie to jest egoistyczne postępowanie matek i ojców.

Gość gość
Kobieta rodzi w wieku 40 lat. Jeśli jej córka czy syn będzie mieć dziecko w tym samym wieku to ona może nie zdarzyć być nawet babcia jeśli nie dozyje tych 80 lat.

Gość gość
Jak mozna wogole tak glupip gadac ze np wiek 40 to za późno bo potem jak dziecko bedzie dorosle to bwdziemy w podeszłym wieku, jak slysze takie rzeczy to robi mi sie slabo, starasz sie o dziecko wtedy kiedy czujesz ze to ten moment, sama mam 40 lat i urodzilam synka tydzien temu, mam mlodszego meza i jestesmy tak szczesliwi jak nigdy dotąd, nie mowie ze wiwk 60 lat jeat odpowiedni bo nie jest ale 40 ? Mysle ze ważniejsze jest porzadne wychowanie a nie to w jaim wieku bedziemy my a w jakim nasze dzieci za jakis czas

Gość Princessinthesky
A dlaczego ma nie dożyć? Ludzie żyją coraz dłużej, za 40 lat z postępem medycyny będą spokojnie dożywać setki. 80 lat to nie jest tak wcale dużo. A nawet zakładając życie do 80 lat życia to chyba osoba w wieku 40 lat dzieckiem już nie jest. Więc nie rozumiem o czym tu mówisz.

Gość gość
A to celem zycia to zostanie babcia? Nie wiedzialam.

Gość gość
Haha co za durnoty -widze ja te postepy medycyny w sąsiednim zakladzie pogrzebowym -co rusz jakiegoś/ąś 60-70 latka/ę wyprowadzają ...Koleżanka ma praktyki na onkologii i szok ile tam jest pacjentek 40 -60 . Tak że puknijcie się z tym dyrdymałami . Tak a wy bedzie żyły po 160 lat i będziecie płodne do 80 tki haha !

Gość gość
a moja mama urodziła mnie młodo a i tak nie doczekała wnuków - zmarła jak miałam 20 lat, więc nie ma tu reguły

Gość gośćqwe
przed 40 to stanowczo za późno...i dla kobiety i dla jej dziecka.