Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulaaa86

Niedopasowany smoczek do butelki

Polecane posty

Gość Anulaaa86

Witam, mam prawie trzytygodniowa coreczke i mam wielki problem poniewaz przestawilam dziecko z piersi na butelke i nie wiem jaki smoczek do butelki czy moze zupelnie inna butelke dopasowac do mojego dziecka. Kupilam butelke avent, ale tak jak bylo z pierwsza corka tak samo i ta nie chce pic mleka z butelki z takim smoczkiem babelkiem, kupilam butelke firmy MAM z najmniejsza dziurka, ale tam mleko leci jej za szybko, wiec kupilam najzwyklejsza butelke i smoczki canpol i ze smoczka o rozmiarze mini mleko tak wolno przeplywa ze moje dziecko pije 60 ml mleka w godzine czasu, nameczy sie przy tym niemilosiernie i niejednokrotnie przy tym piciu zasypia, a z kolei ze smoczka numer 1 czyli wolny mleko przeplywa zbyt szybko i dziecko nie nadaza lykac i slychac jak lyka duzo powietrza i przy tym barxzo sie denerwuje. Nie wiem juz jak dopasowac do dziecka smoczek do butelki. Bardzo prosze mamy ktore mialy podobny problem o pomoc. Czy ktorejs z Was udalo sie znalezc zloty srodek na takiego maluszka??

Gość Anulaaa86
Halo, czy ktos moglby mi pomoc???